Παρασκευή, Ιανουαρίου 21

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 17χρονου κοριτσιού

ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΠΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ - «ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΘΥΜΑ

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 17χρονου κοριτσιού

Επί δύο ολόκληρα χρόνια ένας ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία της Ηλιούπολης βίαζε στους χώρους του κατηχητικού αλλά και του ίδιου του ναού μια 17χρονη, σήμερα, κοπέλα.

Ο ιερέας, ο οποίος είναι 37 χρόνων και πατέρας τριών παιδιών, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης. Φέρεται να βίαζε την κοπέλα

το 2019 και το 2020 και την έπειθε να μη μιλήσει σε κανέναν χρησιμοποιώντας την ιδιότητά του αλλά και την πίστη της. «Εγώ είμαι μετά τον Θεό» και «στο πρόσωπό μου θα βλέπεις τον Θεό» φέρεται να της έλεγε. Τελικά, μετά από δύο χρόνια ασύλληπτης βίας εις βάρος της, η κοπέλα είπε τα πάντα στη μητέρα της.

Ο ιερέας οδηγείται το πρωί της Πέμπτης στον ανακριτή.  

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .