Πέμπτη, Φεβρουαρίου 17

Εκτός τόπου και χρόνου ο Μητσοτάκης προαναγγέλλει κυρώσεις κατά της …Ρωσίας!

Την ώρα που η Τουρκία απειλεί τα νησιά μας και διαπράττει νέο Αττίλα στην Κύπρο!

Έτρεξε να προλάβει τις κάμερες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν καλά – καλά τελειώσει η σύνοδος των ευρωπαίων ηγετών, προκειμένου να παραστήσει το «καλό παιδί». Δήλωσε λοιπόν με στόμφο:

«Επαναβεβαιώσαμε την απόλυτη ενότητά μας, τη στήριξή μας στην εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και την αποφασιστικότητά μας να αντιδράσουμε συντονισμένα και σε συνεννόηση με τους Ευρωατλαντικούς Συμμάχους μας, σε περίπτωση που υπάρξει μια εισβολή από πλευράς της Ρωσίας στην Ουκρανία»,

Αντί να απαιτήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας που για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία απειλεί ευθέως τα μεγάλα νησιά του Αιγαίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε πάλι ως πρόθυμος yes man, προαναγγέλλοντας κυρώσεις κατά της Ρωσίας!

Ο άνθρωπος είναι εκτός ελέγχου. Αντί να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία ώστε να αποσπάσει βαριές κυρώσεις κατά της Τουρκίας προκειμένου η Ελλάδα να μην θέσει βέτο σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας, καθιστά την χώρα μας στόχο χωρίς να έχουμε κανένα όφελος!

Εθνικά επικίνδυνος

 https://www.newsbreak.gr/politiki/298996/ektos-topoy-kai-chronoy-o-mitsotakis-proanaggellei-kyroseis-kata-tis-rosias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .