Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Α.Γεωργιάδης για ακρίβεια: «Και τι να κάνουμε; Να πλακώσουμε τον Β.Πούτιν; - Οι Έλληνες είστε πλούσιοι, μην γκρινιάζετε»

«Οι Έλληνες βάλατε 4,2 δισ. ευρώ στην τράπεζα»
Α.Γεωργιάδης για ακρίβεια: «Και τι να κάνουμε; Να πλακώσουμε τον Β.Πούτιν; - Οι Έλληνες είστε πλούσιοι, μην γκρινιάζετε»

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε τοπικό κανάλι αναφορικά με την ακρίβεια. 

Ο υπουργός ερωτήθηκε για την ακρίβεια και την αύξηση των τιμών στην ενέργεια και απάντησε: «Θα ήθελα να μην υπάρχει αυτός ο πληθωρισμός. Την ζωή δεν την παίρνεις όπως θα ήθελες, την παίρνεις όπως είναι. Και τι να κάνουμε; Να πάμε να πλακώσουμε στον ξύλο τον Πούτιν;»

Την απάντηση του την έδωσε ο πρόεδρος ΙΝ.ΚΑ Κρήτης, Γιάννης Ανουσάκης, ο οποίος μίλησε στο «Alert TV»:

 

Φυσικά αυτές δεν ήταν οι μόνες απίστευτες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι οι Έλληνες είμαστε πλούσιοι: 

«Παρά τη γενική γκρίνια στην οποία ειδικευόμαστε ως λαός, η εικόνα είναι ότι μόνο το μήνα Δεκέμβριο, οι ιδιωτικές καταθέσεις αυξήθηκαν κατά 4,2 δισεκατομμύρια. 4,2 δισεκατομμύρια δεν μπορούν να βάλουν 10 πλούσιοι. 4,2 δισεκατομμύρια έχει βάλει πολύς κόσμος. Ο ΟΟΣΑ σας λέει αυξήθηκε το εισόδημα των Ελλήνων, η ΕΛΣΤΑΤ σας λέει ότι αυξήθηκε το εισόδημα, η Τράπεζα της Ελλάδος λέει ότι αυξήθηκε το εισόδημα και οι τραπεζικές καταθέσεις αυξάνονται. Ε, πείτε μου εσείς τώρα ... Η φράση "όταν ευημερούν οι αριθμοί, δυστυχούν οι άνθρωποι", είναι μία αριστερίστικη φράση την οποία δεν πίστεψα ποτέ στη ζωή μου. Είναι ένα ωραίο τσιτάτο που φορέθηκε πολύ και στο πρώτο μνημόνιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Google news logo https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1058517_ageorgiadis-gia-tin-akriveia-kai-ti-na-kanoyme-na-plakosoyme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.