Σάββατο, Φεβρουαρίου 19

Νίκος Νικολόπουλος: Σπιθαμιαία πολιτικά αναστήματα καταστρέφουν τον τόπο, για τις μικροκαριέρες τους.

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος 

 

Νίκος Νικολόπουλος: Σπιθαμιαία πολιτικά αναστήματα καταστρέφουν τον τόπο, για τις  μικροκαριέρες τους.

 

Οι επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν δεν είναι για τεχνοκράτες που θέλουν να φέρουν την παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα μέσα από την αποδοχή της φτωχοποίησης του λαού και την απάρνηση της ιδιοπροσωπίας του. Οι επόμενες εκλογές σε κάθε περίπτωση διαφαίνεται ότι δεν θα δώσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση όπως θα συμβεί και τώρα με την απλή αναλογική.

Ξεχνούν οι αρχιτέκτονες ξένοι δυνάστες ότι το σενάριο κυβέρνηση τεχνοκρατών θυμίζεις τους έλληνες το πρόσφατο μνημονιακό παρελθόν και ως εκ τούτου φέρνει αρνητικές μνήμες και βιώματα. 

Είναι αρκετοί όμως από το εθνομηδενιστικό τόξο που ποντάρουν Πως το 2022 μπορεί να γίνει 2011 και έτσι να επιβάλλουν μια νέα κυβέρνηση Παπαδήμου που θα δίνει λύση στο κυβερνητικό αδιέξοδο και θα συνεχίσει το εργο των ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΩΝ της πολιτικης και οικονομικης διεφθαρμένης ΨΕΥΤΟΕΛΙΤ των Αθηνών … 

  Οι επόμενες εκλογές εκτός από τα πολύ σοβαρά ερωτηματικά που έχουν να κάνουν με την πανδημία και την ακρίβεια θα έχουν και κάποια πολύ σοβαρότερα όπως είναι η επιβίωση της ίδιας της πατρίδας. Μπορεί για κάποιους οι τεχνοκράτες να είναι καλή για να εφαρμόζουν ένα σχεδιασμό για την απορρόφηση των χρημάτων του ταμείου ανάκαμψης αλλά τούτο δεν είναι το μείζον απαιτούμενο στις κάλπες. Πολύ πριν από όλα τούτα οι έλληνες θέλουν να ξέρουν αν θα ζήσουν τα επόμενα χρόνια σε μια ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Ο Μητσοτάκης και ο Νότης Μηταράκης με τις συμφωνίες που έκαναν στο ΙΣΛΑΜΠΑΜΠΑΝΤ ,  για την νόμιμη , ανεμπόδιστη και αθρόα είσοδο χιλιάδων Μουσουλμάνων  Πακιστανών, έβαλαν υποψηφιότητα όχι για να ψηφιστούν απο τον ελληνικό λαό αλλά ίσως απο τους ανεπιθύμητους εισβολείς απο το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές .Ναι νομίζω πως πρέπει να θυμίσω, ποια λαθροκοινότητα στην χώρα μας το 2020 , τα μέλη της διαδήλωναν υπέρ των εισβολέων στον Εβρο…

Επίσης ποια δια του εκπροσώπου της σε μουσουλμανικό κανάλι στον Εβρο το 2021 δήλωσε ότι :«σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία θα πολεμήσει στο πλευρό της» 

Αυτη η λάθρο κοινότητα είναι η ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ κοινότητα , που ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ Πρωθυπουργός της Ελλαδος Κ. Μητσοτάκης υπέγραψε συμφωνία με την οποια νομιμοποιεί τους παράνομους λαθροεισβολεις  αυτής της κοινότητας και προσκαλεί χιλιάδες ακόμα να έρθουν στη χώρα μας.   Μια συμφωνία του…

«ανοίξαμε και σας περιμένουμε…»

Η υπογραφείσα προ ημερών συμφωνία Ελλάδας-Πακιστάν αποτελεί όνειδος για την χώρα και ακόμα περισσότερο για την κυβέρνηση Μητσοτακη.

Για πολλούς λόγους αρκούν όμως οι εξής τρεις.

1) Διπλωματία. Το Πακιστάν είναι ο νούμερο ένα σύμμαχος της Τουρκίας.

2) Η συμφωνία περιλαμβάνει προώθηση του μεταναστευτικού κινήματος από το Πακιστάν στην Ελλάδα, δημιουργία απευθείας πτήσεων από το Πακιστάν στην Αθήνα και νομιμοποίηση όλων των παρανόμως εισελθόντων μεταναστών! Ουσιαστικά μιλάμε για εποίκιση.Το πρόβλημα είναι ποσοτικό και ποιοτικό. Ποσοτικό γιατί δεν γίνεται να απορροφήσει η Ελλάδα τόσα εκατομμύρια μετανάστες,  ακόμα και νόμιμοι να ήταν, ακόμα και να μιλάγαμε για Σουηδούς και Σουηδέζες αντί για Πακιστανούς. 

Ποιοτικό γιατί τόσα χρόνια παραμονής στην Ελλάδα έχουν δείξει έμπρακτα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να "ενσωματωθούν".Πιστεύουν τυφλά στους ισλαμικούς νόμους, τις κλειτοριδεκτομές και την σαρία, δεν δίνουν καμία αξία στην ανθρώπινη ζωή, θεωρούν την γυναίκα αντικείμενο κ.ο.κ.

3) Ο Μητσοτάκης  εκλέχτηκε υποσχόμενος στο πρόγραμμα του να βάλει ένα τέλος στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν  "ανοίξαμε και σας περιμένουμε".

 Ο Μητσοτάκης που εκλέχτηκε με ψήφους πατριωτών της κεντροδεξιάς και οι ΓΙΕΜΕΝ κολλητοί του , πρόδωσαν την βάση της Νέας Δημοκρατίας και πλέον κάνουν τα πάντα για να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε ισλαμικό χαλιφάτο.

Σαν να είναι μέγιστος σκοπός τους ο πλήρης αφανισμός μας. Έγινε πλέον καθαρό πως οι ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ μισούν κάθε τι Ελληνικό. 

Και για να μην υπάρχει  καμία αμφιβολία για το τι προσωπικα πιστεύει ο Πρωθυπουργός της Ελλαδος και ΟΧΙ του Πακιστάν…μεταφέρω λέξη προς λέξη τα όσα είπε χωρίς ντροπή ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο “άνοιγμα” των εργασιών του φόρουμ “Η Ελλάδα 2040”, το οποίο διοργάνωσε η Επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του γένους το 1821!

….. «Συρρικνωνόμαστε, το ξέρουμε. Το πόσο, θα μας το δείξει η απογραφή. Είχαμε μία συζήτηση στην Ολομέλεια πριν από λίγο για τα στατιστικά στοιχεία των εμβολιασμών, όπου ο παρονομαστής είναι η απογραφή του 2011, για να υπολογίζουμε τα ποσοστά. Εικάζω ότι είμαστε λιγότεροι απ’ όσοι έδειξε η απογραφή του 2011…  το ανθρώπινο δυναμικό σε μία χώρα η οποία συρρικνώνεται, θα πρέπει να χαρτογραφηθεί… είμαι σίγουρος ότι η χώρα δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα προσέγγισης οικονομικών κεφαλαίων, θα έχει, όμως, δυσκολία εξεύρεσης ποιοτικού ανθρώπινου δυναμικού για να στηρίξει την αναπτυξιακή της διαδρομή… η οργανωμένη, καλά σχεδιασμένη μετανάστευση, μπορεί να είναι ένα συμπληρωματικό όπλο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν με μαθηματική βεβαιότητα στην αγορά εργασίας…»!

Ας περάσουμε ομως και στα της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ… 

Αποτελεί ένα επίσης κραυγαλέο παράδειγμα εθνομηδενισμού και ξεπουλήματος των εθνικών συμφερόντων για το χατίρι των νατοϊκών συμφερόντων και του Γερμανικού ιερατείου της Ε.Ε.

Παραβίασε ο Μητσοτάκης την πάγια εθνικη γραμμή , που χάραξε και υπηρέτησε ο Κ. Καραμανλής , « σύμμαχοι με τη ΔΥΣΗ και φιλοι και με την ΟΜΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΗ» καθώς   και τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.Κατάντησε να παρακαλάει τους Σκοπιανούς « για την τήρηση της συμφωνίας» που  ως αντιπολίτευση κατήγγειλε και δεσμευόταν πως θα καταργήσει.Αλλά αφού δεν τηρείται η συμφωνία από τα Σκόπια γιατί κυβέρνηση δεν προχωράει σε ακύρωση και σε ΒΕΤΟ καθώς είναι γνωστή η επιθυμία των Σκοπιανών να ενταχθούν στην Ε.Ε. όπως προσωπικά ο Μητσοτάκης δήλωνε προεκλογικά και δεσμευόταν; Δεν υπάρχει φρένο στην εθνική κατηφόρα γιατί το γκάζι το πατάει ο ίδιος ο πρωθυπουργός…Δυστυχώς αλλά στη εξουσία βρίσκονται σπιθαμιαία πολιτικά αναστήματα που υπακούουν στους ξένους αφεντάδες τους και με το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ καταστρέφουν τον τόπο, για τις  μικροκαριέρες τους.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και λοιπών ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ δυναμεων έχασε ευκαιρίες και χρόνο.

Τώρα θα περάσει μέσα από το «ναρκοπέδιο» της λαϊκής δυσαρέσκειας  και η συνεχής υποχώρηση στις δημοσκοπήσεις θα την καταστήσει αναλώσιμη ... Σε λίγο θα καταδειχθεί ότι οι ξένοι αφεντάδες τους τους  χρησιμοποίησαν όπως ένα κούτσουρο… το έριξαν στο τζάκι για να ζεσταθούν .Όσο κρατήσει και μετά στάχτη.Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και επώδυνη για ολους μας. Ας φροντίσουμε να μη γίνει περιπετειώδης για την Πατριδα μας .

Και ως ελπιδοφόρο υστερόγραφο αξίζει να κρατήσουμε το τελευταίο συμβάν για το οποιο διεπίστωσα στη τελευταία περιοδεία μου στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα πως  αναρωτιούνται οι συμπατριώτες και μάλιστα έγινε η αγαπημένη συζήτηση πολλών , η μεγάλη τηλεθέαση που είχε η προβολή της σειρας  ΑΓΙΟΣ ΠΑΪ́ΣΙΟΣ .

Αναρωτιούνται που οφείλεται;

Μα ο λαός μας είναι ζυμωμενος με τον Χριστό και την Ελλάδα και ακόμα οφείλεται:

Στη καμπάνα της Εκκλησίας που χτυπάει κάθε Κυριακή.Στη καμπάνα της Εκκλησίας 

που χτυπάει σε κάθε γειτονιά,Στην Ανάσταση που ζούμε κάθε άνοιξη  με το ΠΑΣΧΑ των Ελλήνων .Στα όσα μας είπαν οι παππούδες μας και οι γονεις μας !Ναι απεδείχθη για ακομα μια φορά πως η δύναμη του βιώματος είναι ισχυρότερη από τη δύναμη του λόγου...

Στο ΜΑΞΙΜΟΥ & στη ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ τρίβουν τα μάτια τους που η τηλεθέαση έφτασε στο ΖΕΝΙΘ!

Ακριβως όπως συνέβη & με τον Άγιο Νεκτάριο! Εντυπωσιακό και ελπιδοφόρο κυρίως επειδή από τα εκατομμύρια που είδαν το πρώτο μερος την πλειοψηφία αποτελούν τα νιατα της Ελλάδας και τούτο σημαίνει τίποτα δεν χάθηκε ακόμα …

Τα Ελληνόπουλα που παρακολούθησαν το βίο του Άγιου Παΐσιου ξέρουν πως είναι εγγόνια  και παιδιά πραγματικών χριστιανών και ηρώων .Επιτέλους είναι καιρός να το καταλάβουν οι ευρωλιγούρηδες της παγκοσμιοποίησης.Οι ελληνίδες και οι έλληνες είμαστε ζυμωμένοι με Χριστο & Ελλάδα! Μεγαλώσαμε με τα ακούσματα των γονιών μας και τα βιώματα των προπατόρων μας.Ο θησαυρός μας δεν χάθηκε όσο και να το προσπαθούν ΔΕΞΙΟΙ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .