Τετάρτη, Φεβρουαρίου 2

Κούγιας: Οι δολοφόνοι του Άλκη κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και πουλάνε προστασία – ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι μία ομάδα η οποία πριν από έναν χρόνο στην ίδια περιοχή είχε μαχαιρώσει στα ίδια σημεία. Είναι μία ομάδα που χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο ως προκάληψη, καθώς κάνει εμπόριο ναρκωτικών και πουλάει προστασία στην περιοχή» είπε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος που ανέλαβε αφιλοκερδώς την υπόθεση επεσήμανε ότι «η ομάδα είναι αλβανικής καταγωγής, κυρίως, με κάποιους Έλληνες μέσα. Η ομάδα κάνει μία επίδειξη “imperium” για να κυριαρχήσει στις άλλες ομάδα. Υπάρχει μία νοοτροπία ότι αν μαχαιρώσεις ή αν σκοτώσεις, επικρατείς. Χρησιμοποιούν την ομάδα. Είναι οι πιο επικίνδυνοι και για αυτό έχουν επικρατήσει και τους φοβούνται και οι ίδιοι οι οργανωμένοι».

«Η Ασφάλεια αναζητεί και τους υπόλοιπους της ομάδας, οι οποίοι θα κατηγορηθούν όλοι για τη δολοφονία του Αλκιβιάδη. Έχει αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας. Πλέον δεν υπάρχουν οι διατάξεις περί απλής συνέργειας. Μπορεί να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και αυτός που δεν χρησιμοποίησε το φονικό όπλο και απλώς ήταν στην εκάστοτε επίθεση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ανεξάρτητα από το θανατηφόρο χτύπημα που έκοψε την αρτηρία του Άλκη, υπήρξαν θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι κι αυτό δημιουργεί κι άλλους φυσικούς αυτουργούς. Αυτή η ομάδα ολόκληρη θα κατηγορηθεί όλη για τη δολοφονία του Άλκη και για τις δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος των άλλων δύο νεαρών» εξήγησε ο κ. Κούγιας.

«Και στη Λάρισα δέχομαι τους ίδιους εκβιασμούς. Υπάρχει μία ομάδα Αλβανών εκεί που έχει κάνει απόπειρες ανθρωποκτονίας, κάνει εμπόριο ναρκωτικών κι επειδή εγώ δεν της δίνω χρήματα και με απειλούν», κατήγγειλε ο γνωστός ποινικολόγος.

 

«Και στη Λάρισα δέχομαι τους ίδιους εκβιασμούς. Υπάρχει μία ομάδα Αλβανών εκεί που έχει κάνει απόπειρες ανθρωποκτονίας, κάνει εμπόριο ναρκωτικών κι επειδή εγώ δεν της δίνω χρήματα και με απειλούν», κατήγγειλε ο γνωστός ποινικολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .