Τρίτη, Φεβρουαρίου 15

Κώστας Τσουρός κατά Σάκη Ρουβά: Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε με τη σύγκριση ναρκομανείς και παιδεραστία

Τα λόγια του έγερναν προς τον Δημήτρη Λιγνάδη» σχολίασε ο δημοσιογράφος
Κώστας Τσουρός κατά Σάκη Ρουβά: Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε με τη σύγκριση ναρκομανείς και παιδεραστία

Τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε ο Κώστας Τσουρός το πρωί της Δευτέρας (14/02) στον «αέρα» της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, στην συνέντευξη του, μιλώντας για τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε πως βιώνει μία κόλαση, μετά τις καταγγελίες που βγήκαν στη δημοσιότητα. Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά προκάλεσε

αντιδράσεις.

Ο Κώστας Τσουρός, χαρακτήρισε αρχικά «απαράδεκτη» την σύγκριση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς μεταξύ ναρκωμανών και παιδεραστών ενώ υπογράμμισε πως τα λόγια του τραγουδιστή «έγερναν» προς τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ δεν ακούστηκε η υποστήριξή του προς τα θύματα.

«Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε με τη σύγκριση ναρκομανείς και παιδεραστία. Είναι ότι πιο άκυρο έχω ακούσει, γιατί άλλο ο εθισμός από μια χημική ουσία που κάνει κακό στον εαυτό σου και άλλο ο παιδεραστής, ο οποίος κάνει κακό σε παιδιά», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Φυσικά και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και περιμένουμε να δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη. Τα λόγια του Σάκη έγερναν προς τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν ακούσαμε την υποστήριξή του προς τα θύματα» είπε στην συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

Τα λόγια του Σάκη έγερναν προς τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν ακούσαμε την υποστήριξή του προς τα θύματα» είπε στην συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.
https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/8306527/kostas-tsouros-kata-saki-rouva-itan-aparadekto-afto-pou-ekane-me-ti-sygkrisi-narkomaneis-kai-paiderastia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .