Σάββατο, Φεβρουαρίου 5

Σε πανικό Κομισιόν και Μαξίμου μετά την αποκάλυψη του Euractiv για κυβέρνηση τεχνοκρατών στην Ελλάδα!

Χαρακτήρισαν «γελοίο» το δημοσίευμα, αλλά γεννά ερωτηματικά η τόση αναταραχή!

Τα πάνω κάτω έφερε το δημοσίευμα του EURACTIV περί συζητήσεων για τεχνοκρατική κυβέρνηση στην Ελλάδα. Δημοσίευμα που «άναψε» φωτιές τόσο στην Κομισιόν, όσο και στο Μαξίμου. Ήταν δε τέτοια η ταραχή της Κομισιόν που έσπευσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ερίκ Μαμέρ να χαρακτηρίσει το δημοσίευμα «γελοίο»!

Βεβαίως το EURACTIV απάντησε στην επίθεση που δέχτηκε υπενθυμίζοντας στον Μαμέρ ότι το ίδιο έκανε όταν αποκάλυψε ότι η Κομισιόν έχει στα σκαριά σχέδιο για εισαγωγή της τρίτης δόσης στο Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό COVID και ότι η Τσεχία δέχθηκε «προσφορές» από «μεσάζοντες» από τη Μέση Ανατολή για εμβόλια κατά του COVID τη στιγμή που η Ευρώπη συγκρουόταν με την AstraZeneca για την παράδοση των εμβολίων βάσει του συμβολαίου. Βεβαίως και στις δυο περιπτώσεις το EURACTIV επιβεβαιώθηκε πλήρως!

Και φυσικά τίθεται το εύλογο ερώτημα προς τι τόση αναταραχή στην Κομισιόν! Συνεχίζοντας μάλιστα το EURACTIV αναφέρει:

«Η υπεραντίδραση στην περίπτωση της EURACTIV γεννά ερωτηματικά. Αυτοί που γνωρίζουν πάντως, εξέλαβαν πλήρως την ουσία του δημοσιεύματος. Οι επόμενοι μήνες θα δείξουν πολλά, δη οι εκθέσεις που έρχονται. Δεν αυτοπαρουσιαζόμαστε ως διασώστες της δημοσιογραφίας. Υπάρχουν άπειροι συνάδελφοι στην Ελλάδα που αγωνίζονται καθημερινά όχι μόνο για την παραγωγή ειδήσεων, αλλά και για την διατήρηση της αξιοπρέπειάς τους.

Με αξιοπρέπεια, λοιπόν, και εμείς θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε σχετικά με το τι γίνεται στις Βρυξέλλες και στις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Διότι μόνο έτσι θα γεφυρωθεί το χάσμα στις διαφορετικές «κοινές γνώμες» ανά την Ευρώπη και οι ενημερωμένοι πολίτες θα κάνουν τις αντίστοιχες επιλογές».

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .