Δευτέρα, Μαρτίου 28

Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια αναφορά στον γιο της και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια αναφορά στον γιο της και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον γιο της ο οποίος όπως λέει δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το τι κάνει και δεν ξέρει τα περισσότερα από τα τραγούδια της.

«Ο γιος μου Αλέξανδρος σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου. Ο Αλέξανδρος ακόμα δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου. Ήμασταν σε ένα πάρτι γενέθλιων και ο DJ έβαζε δικά μου τραγούδια και κάτι θύμισε στον γιο μου η φωνή που άκουσε και μου είπε: ‘δικό σου είναι το τραγούδι;’. Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του γι’ αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πως είμαι σαν μαμά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του γι’ αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πως είμαι σαν μαμά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Παράλληλα η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε και σε ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί λέγοντας: «Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο να πάω έξω για φαγητό, να ταξιδέψω. Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία. Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με την Covid».

 

https://www.govastileto.gr/lifestyle/eli-kokinou-i-spania-anafora-ston-gio-tis-ke-to-provlima-igias-pou-tin-talepori/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .