Πέμπτη, Μαρτίου 31

Αμίλητη όλη τη νύχτα στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν προσήχθη από το σπίτι της στη Πάτρα έδειχνε άνετη και δήθεν πρόθυμη να συνδράμει των ερευνών, όταν της ανακοίνωσαν πως συλλαμβάνεται αρνήθηκε να πει οτιδήποτε στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί της ανακοίνωσαν ότι δεν θα απολογηθεί ούτε θα δώσει κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όμως όταν της ζήτησαν να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις στο πλαίσιο των ερευνών αρνήθηκε να πει το παραμικρό.

Η 33χρονη οδηγήθηκε σε έναν ειδικό χώρο για να περάσει το βράδυ παρουσία δύο αστυνομικών που επιτηρούσαν την κάθε της κίνηση προκειμένου να αποφευχθεί οπουδήποτε ενέργεια που θα έθετε σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή της.

Μέχρι τώρα δεν έχει ομολογήσει και πέρασε τη νύχτα αμίλητη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). Οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών συνεχίζονται για να εξιχνιαστούν και οι άλλοι δύο θάνατοι, της Ίριδος και της Μαλένας.

 https://www.lykavitos.gr/news/greece/amiliti-oli-ti-nyxta-sti-gada-i-pispirigkou?utm_source=Notify&utm_medium=Push&utm_campaign=Push-Post


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .