Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Πληροφορίες για παραίτηση του Απόστολου Λύτρα από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πληροφορίες για παραίτηση του Απόστολου Λύτρα από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την παραίτηση του υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στα δημοσιογραφικά επιτελεία, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας από την υπεράσπιση της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Τα μέτρα ασφαλείας κατά τη μεταφορά της θα είναι δρακόντεια για να μην την λιντσάρει ο κόσμος που έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν

επετράπη στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες να σταθούν δεξιά και αριστερά από την έξοδο του πάρκιγνκ της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία, οπότε η διαδικασία αυτή θα επαναληφθεί τουλάχιστον ακόμη μία φορά πριν αποφασιστεί η ποινική της μεταχείριση από τη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.