Τρίτη, Μαρτίου 1

Άφρων και επικίνδυνη ενέργεια από τον Πρωθυπουργό.


 Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου *    

Δεν πιστέψαμε τα όσα είδαν τα μάτια μας, δεν πιστέψαμε τα όσα άκουσαν τα αυτιά μας! Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατέστησε την Ελλάδα μέρος του προβλήματος στην εμπόλεμη κατάσταση Ρωσίας – Ουκρανίας! Ρωσίας – Δύσης! Απίστευτο κι όμως παρανοϊκό! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε με την

απουσία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία για να ενισχύσει την άμυνά της με C 130. Μια εξωφρενική ενέργεια!


Ναι, να στείλει η Ελλάδα ιατρικό υλικό προς ανακούφιση τραυματιών! Ναι, να στείλει είδη πρώτης ανάγκης για τον Ουκρανικό λαό! Όχι όμως στρατιωτικό υλικό!


Ωστόσο, το πιο εξωφρενικό της ενέργειας του Έλληνα Πρωθυπουργού, είναι, η αποκάλυψη που έκανε στο Twitter η ανταποκρίτρια στην Αθήνα της μεγάλης γερμανικής εφημερίδας Bild κ. Λιάνα Σπυροπούλου:

«Θυμάστε εκείνη την κατάσχεση 20 χιλιάδων Καλάσνικοφ μέσα σε πλοίο που κατευθυνόταν προς τη Λιβύη;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να πάρουμε από τους υψηλόβαθμους Έλληνες αξιωματούχους, αυτά είναι τα όπλα που στέλνουμε στην Ουκρανία!

Η ειρωνεία: Η UKRINMASH Co ήταν ο ιδιοκτήτης του πλοίου»!

Μια πληροφορία κόλαφος για την κυβέρνηση, που εάν έχει την παραμικρή δόση αλήθειας, τότε θα έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση!

Αφού η συγκεκριμένη εταιρία και η οποία φέρεται να είναι η κρατική εταιρεία της Ουκρανίας, έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν, πως σε συνεργασία με την Σαουδική Αραβία προμήθευε όπλα στους τζιχαντιστές, τους ισλαμιστές τρομοκράτες, φίλους του Τούρκου Προέδρου Ρ. Τ. Ερντογάν!


Αλήθεια ποιο είναι το συμφέρον, ποιο είναι το όφελος της Ελλάδος από αυτήν την πρωθυπουργική ενέργεια;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .