Τρίτη, Απριλίου 5

Μαζέψτε τον Φοινικοβαβυλώνιο, με την τουρκική προπαγάνδα για θα τον επάρει ο διάολος.

 

Μαζέψτε τον Φοινικοβαβυλώνιο, με την τουρκική προπαγάνδα για θα τον επάρει ο διάολος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο ιδεολογικός καθοδηγητής του Νίκου Ανδρουλάκη....Ο άνθρωπος που κουνούσε το δάκτυλο στον Ελληνικό λαό. O Toύρκογλου είναι ο λαγός του συστήματος.Από πηγές προσβάσιμες σε λίγους πληροφορούμαι ότι είναι σε φάση πλήρους ανάπτυξης εκστρατεία εξουδετέρωσης της κοινής γνώμης ώστε να διευκολυνθεί η υπογραφή Πρεσπών Αιγαίου.

Οι δηλώσεις Τούρκογλου (όνομα και πράγμα) και Ηρακλείδη είναι απλώς ορατές μικρές άκρες του παγόβουνου. Έχει καταληφθεί το κράτος πλήρως πλέον από τους Φοινικοβαβυλώνιους. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι μέχρι και τα κουμούνια έχουνε γίνει οι καλύτεροι αμερικανοχαφιέδες. Λέγοντας τέτοιες εθνοπροδοτικες απόψεις ευελπιστεί να κερδίσει την θέση του ΠτΔ.
 
Όσοι πιστεύουν ότι η διάθεση εθνικού θαλάσσιου χώρου προς κοινή εκμετάλλευση είναι μια συμφέρουσα, λογική και δίκαιη λύση, να συνεκμεταλλευτούν τις πισίνες τους…και τις βίλες τους. Το να σε επαινούν τα ΜΜΕ του καθεστωτικού, αυταρχικού αντισυνταγματικού τόξου της Τουρκίας σημαίνει ότι τα λεγόμενα σου μάλλον εξυπηρετούν τα συμφέροντα της επεκτατικής, αυταρχικής αυτής χώρας και υπονομεύουν τα συμφέροντα της αμυνόμενης "πατρίδας" σου (λέμε τώρα).
 
Εκτός από ρωσοψέκ, αμερικανοψέκ στην Ελλάδα έχουμε και τουρκοψέκ. Φαίνεται πως πάλι εμείς θα «σώσουμε» το τουρκικό κράτος από τα αδιέξοδά του…ελπίζω όχι εις βάρος μας.!! Οι ορυκτοί πόροι της Ελλάδος, κινδυνεύουν από την συνεκμετάλλευση, η οποία είναι επί θύραις. Συνεκμετάλλευση σημαίνει, ότι τουλάχιστον τα μισά θα τα φάνε οι Τούρκοι. 
 
Για αυτό όποιος τολμήσει να μιλήσει περί συνεκμετάλλευσης...πρώτα θα κάτσει κάτω να κάνει συνεκμετάλλευση μαζί μου την περιουσία του.Να πηγαίνω κάθε μέρα για παράδειγμα ή όποτε γουστάρω στην πισίνα στην βίλα του Μητσοτάκη κάτω στο Μαράθι στην Κρήτη και να κάνω τα μπάνια μου...ταυτόχρονα  να τρώω τον αγλέουρα  στην κουζίνα και να αράζω στο σαλόνι του ΔΙΧΩΣ να τον ρωτήσω. 
 
Γκε γκε Τούρκογλου;; Και μετά θα πάρουμε σειρά τις δικές σου βίλες για "συνεκμετάλλευση". Η Ελλάδα δεν είναι ούτε τσιφλίκι σας, ούτε σας την έγραψε κανείς σαν προικοσύμφωνο.!! Το ζήτημα δεν είναι πρωτίστως γεωγραφικό ή κυριαρχίας επί τη βάση του ΔΔ. Το Αιγαίο είναι ελληνικό οικονομικά, πολιτικά, θρησκευτικά και κυρίως πολιτισμικά. Και να μην υπήρχε η πρόβλεψη/δικαίωμα για 12 ν.μ. αυτά θα συνέχιζαν να ισχύουν, όπως ισχύουν εδώ και 40.000 χρόνια τουλάχιστον .
 
Η εμμονή με το Διεθνές Δίκαιο, ειδικά όταν δεν είσαι μεταξύ των χωρών που το διαμορφώνουν κυρίαρχα, πέρα από αφελής επιστημονικά είναι και επικίνδυνη εθνικά. Αύριο, σε 100 χρόνια, μπορεί να υπάρχει ένα άλλο ΔΔ, αποτέλεσμα άλλων συσχετισμών (όπως κάθε Δίκαιο), που να μη μας ευνοεί.
 
Το Δίκαιο, κάθε Δίκαιο, είναι η συνισταμένη και ταυτόχρονα το αποτέλεσμα ενός συμβιβασμού επί συγκρούσεως συμφερόντων. Κοινωνικών για το εσωτερικό Δίκαιο, διεθνικών για το Διεθνές. Αυτός, όμως, δεν είναι μόνο ο μηχανισμός παραγωγής του, αλλά είναι και ο μηχανισμός ερμηνείας του. 

5 σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .