Παρασκευή, Απριλίου 1

«Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται», έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη

aggelikinikolouli

«Η μητέρα μου έλεγε συνέχεια ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο. Αν έμπαινα στο μυαλό της η Τζωρτζίνα έπρεπε να πεθάνει στο νοσοκομείο γιατί λίγες ημέρες πριν η Ίριδα είχε πεθάνει στην κούνια», είπε η δημοσιογράφος 

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τις επικοινωνίες που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρόνης κόρης της Τζωρτζίνας, θα παρουσιάσει απόψε η Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της είχε πει για τον σύζυγό της «εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται;».

Η δημοσιογράφος σημείωσε ακόμη ότι της είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε συνεχώς ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciz2l3b66wz5)


«Η μητέρα μου έλεγε συνέχεια ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο. Αν έμπαινα στο μυαλό της η Τζωρτζίνα έπρεπε να πεθάνει στο νοσοκομείο γιατί λίγες ημέρες πριν η Ίριδα είχε πεθάνει στην κούνια», είπε.

Πρόσθεσε ακόμη πως στο σημερινό «Φως στο Τουνελ» θα παρουσιάσει ένα πολύ σοβαρό στοιχείο – ντοκουμέντο.

https://www.protothema.gr/greece/article/1228556/esu-nomizeis-oti-o-manos-einai-o-agios-pou-fainetai-elege-i-roula-pispirigou-stin-aggeliki-nikolouli/?utm_source=rss

Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .