Παρασκευή, Απριλίου 29

Λογαριασμοί ρεύματος: Έρχονται μαζικές αγωγές κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής (Video)


Στα «κάγκελα» βρίσκονται χιλιάδες καταναλωτές εξαιτίας των υπέρογκων ποσών που καλούνται να πληρώσουν για την κατανάλωση ρεύματος.

Οι μεγάλες αυξήσεις στον κλάδο της ενέργειας σε συνδυασμό με την περιβόητη ρήτρα αναπροσαρμογής έχουν οδηγήσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε αδυναμία πληρωμής και πλήρες αδιέξοδο.

Μάλιστα, το τοπίο αναμένεται τις επόμενες μέρες να γίνει ακόμα πιο «μαύρο» καθώς θα ξεκινήσουν ξανά οι διακοπές ρεύματος που είχαν διακοπεί λόγω Πάσχα.

Την ίδια ώρα λοιπόν που η Ελλάδα συνεχίζει να φιγουράρει στην πρώτη θέση με την υψηλότερη χονδρική τιμή ηλεκτρικού ρεύματος στην Ευρώπη.

Τις τελευταίες μέρες, οι φωνές για την ρήτρα αναπροσαρμογής πληθαίνουν συνεχώς και μάλιστα δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να γίνουν συντονισμένες προσφυγές και εξώδικα διαμαρτυριών.

Διαβάστε την συνέχεια στο topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .