Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Λογαριασμοί ρεύματος: Έρχονται μαζικές αγωγές κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής (Video)


Στα «κάγκελα» βρίσκονται χιλιάδες καταναλωτές εξαιτίας των υπέρογκων ποσών που καλούνται να πληρώσουν για την κατανάλωση ρεύματος.

Οι μεγάλες αυξήσεις στον κλάδο της ενέργειας σε συνδυασμό με την περιβόητη ρήτρα αναπροσαρμογής έχουν οδηγήσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε αδυναμία πληρωμής και πλήρες αδιέξοδο.

Μάλιστα, το τοπίο αναμένεται τις επόμενες μέρες να γίνει ακόμα πιο «μαύρο» καθώς θα ξεκινήσουν ξανά οι διακοπές ρεύματος που είχαν διακοπεί λόγω Πάσχα.

Την ίδια ώρα λοιπόν που η Ελλάδα συνεχίζει να φιγουράρει στην πρώτη θέση με την υψηλότερη χονδρική τιμή ηλεκτρικού ρεύματος στην Ευρώπη.

Τις τελευταίες μέρες, οι φωνές για την ρήτρα αναπροσαρμογής πληθαίνουν συνεχώς και μάλιστα δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να γίνουν συντονισμένες προσφυγές και εξώδικα διαμαρτυριών.

Διαβάστε την συνέχεια στο topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.