Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Καίτη Γκρέυ: Κατέρρευσε όταν έμαθε για τον θάνατο του γιου της

Gkrei111

Στον Βασίλη Ηλιάδη η Καίτη Γκρέυ είχε μεγάλη αδυναμία και ήταν το πρόσωπο που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της

Ο Βασίλης Ηλιάδης, πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδης και γιος της Καίτης Γκρέυ έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε μήνες. Η μητέρα του μέχρι και πρόσφατα δεν είχε μάθει για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Καίτη Γκρέυ όλους αυτούς τους μήνες δεν ήξερε ότι έχει φύγει από τη ζωή τον περίμενε για να την επισκεφθεί. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι «κατέρρευσε», όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του.

«Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις» φαίνεται σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα να ήταν τα λιγοστά λόγια που κατάφερε να ψελλίσει ο δεύτερος γιος της.

Η Καίτη Γκρέυ είναι γνωστό πως όλο αυτό το διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και περίμενε υπομονετικά τον γιο της να την επισκεφθεί.

Στον Βασίλη Ηλιάδη η Καίτη Γκρέυ είχε μεγάλη αδυναμία και ήταν το πρόσωπο που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της. Μάλιστα και στις δυο βιογραφίες που εκδόθηκαν για τη ζωή της, η ίδια μιλούσε με περηφάνια για τα βάσανα που πέρασε για να τον κρατήσει στη ζωή.

 https://www.protothema.gr/life-style/article/1237933/kaiti-greu-katerreuse-otan-emathe-gia-ton-thanato-tou-giou-tis/?utm_source=rss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.