Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε πλέρια δημοκρατία;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιος δημιούργησε την ομάδα ελέγχου Hoaxes;;;

Δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε πλέρια δημοκρατία;

Μέσα στην τούρλα της όξυνσης των ελληνοτουρκικών, είδαν το φως της δημοσιότητας κάτι ασαφή ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν τις… σκοτεινές διαδρομές της κυβέρνησης, οι οποίες κατέληξαν υποτίθεται στην προμήθεια λογισμικών παρακολούθησης.

Αμέσως, ο Τσίπρας, με μια μικρή παύση των πανηγυρισμών επειδή ψήφισε τον εαυτό του και δεν κινδυνεύει να τον «καρατομήσουν» στην επόμενη ήττα του, σήκωσε την… παντιέρα της δημοκρατίας.

Ζητώντας εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη.

Παράλληλα, οι συριζαίοι «πυροβόλησαν» την κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, για την ανελευθερία στα ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι μέχρι και η Ευρώπη εξανέστη και της τράβηξε το αυτί.

Ωραία… σύντροφοι, μαζί σας.

Ωστόσο, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί.

Ξεχνάτε προφανώς το καθεστώς τρόμου και διώξεων, για όποιον δεν προσκυνούσε το… μεγαλείο του ΣΥΡΙΖΑ,  που επικρατούσε επί των ημερών σας.

Ξεχνάτε τα… βοσκοτόπια και την επιχείρηση χειραγώγησης όλων των ΜΜΕ.

Όπως και τις σκευωρίες που κατέρρευσαν εν μία νυκτί.

Κρείττον του λαλείν το σιγάν, λοιπόν… σύντροφοι.

Έλεος!

 https://antinews.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.