Τρίτη, Ιουνίου 28

Στο 52% η αποχή στις επόμενες εκλογές από το 43,29% . Εκατομμύρια Έλληνες Πατριώτες δεν βρίσκουν κόμμα να τους εκφράσει.

 Ένα έγκλημα σε βάρος της Δημοκρατία σε βαθμό κακουργήματος βρίσκεται σε εξέλιξη στην χώρα που την γέννησε. Οι κατοχικές δυνάμεις και οι υποτακτικοί τους όλα αυτά τα χρόνια, έχουν μεριμνήσει , όχι μόνο να κατακερματίσουν τον Πατριωτικό χώρο βάζοντας ¨Δούρειους Ίππους ¨ σ αυτόν και ενθαρρύνοντας την προδοσία  αλλά , να τον κρατούν παράλληλα  ¨παραπεταμένο¨ και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας


Αποτέλεσμα , εκατομμύρια Πολίτες να μην βρίσκουν πολιτικό κόμμα να τους εκφράζει και τελικά , είτε να παραπλανόνται από γιαλαντζί πατριώτες , είτε να βλέπουν την όλη διαδικασία ως ευκαιρία για συναλλαγές και ιδιοτέλειες , είτε ν ΑΠΕΧΟΥΝ .Από τους Αγανακτισμένους του 2011 και τους Απογοητευμένους από τις πολιτικές των τελευταίων ετών , μέχρι τους εξαπατημένους από τα μνημόνια, τους  Αποκαρδιωμένους από τις φυσικές καταστροφές και την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού , τους κυνηγημένους Ανεμβολίαστους του 2021 και τους τρομαγμένους με την απειλή πολέμου του 2022, η ιστορία έχει πολύ πόνο , θλίψη, προδοσία ,απογοήτευση και θυμό .


Όλο αυτό το  κοινωνικό απωθημένο δεν ¨χωράει¨ πλέον να εκτονωθεί σε γήπεδα , σε συλλαλητήρια , σε διαδηλώσεις , δεν μπορεί να πιεστεί άλλο από δόγματα του Σοκ και  τεχνικές χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Όλο αυτό το απωθημένο θα εκτονωθεί στην Κάλπη . Αυτό όμως το γνωρίζουν πολύ καλά γι αυτό , έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου επιδοματική Πολιτική σε μια ύστατη προσπάθεια να εξαγοράσουν την ψήφο σου με τα δικά σου λεφτά.


Από τους 9.984.934 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους στις Εθνικές Εκλογές του 2019 , 2.251.618 ψήφισαν το Κυβερνών κόμμα . Το πραγματικό του συνεπώς ποσοστό δεν είναι 39.85% αλλά, 23% . Τα γκάλοπ που βλέπουν και που θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από εδώ και πέρα ( να σημειωθεί η παταγώδης αποτυχία των γκάλοπ στις πρόσφατες Γαλλικές εκλογές ) δεν θα δείξουν ποτέ ποσοστό ΑΠΟΧΗΣ για ευνόητους λόγους.

Μια αποχή που , στις τελευταίες δύο εκλογικές αναμετρήσεις κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό από την μεταπολίτευση , 44% με αυξητικές τάσεις. Ένα ποσοστό που όπως φαίνεται θα εκτοξευτεί όχι μόνο επειδή βιώνουμε τις ίδιες συνθήκες που οδήγησαν την Γαλλική κοινωνία στο πρωτοφανές ποσοστό αποχής της τάξης του 54% πρόσφατα ,αλλά επειδή σωρευτικά σ όλα τ ανωτέρω , έρχεται να προστεθεί η ¨αμυντική υποχωρητικότητα ¨ και η ατολμία που επιδεικνύει το πολιτικό σύστημα στις αφόρητες γεωπολιτικές πιέσεις που δεχόμαστε σήμερα , ως αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω που έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια σε βάρος της Ελληνικής Πραγματικότητας.


Ο μόνος τρόπος συνεπώς ΣΉΜΕΡΑ ,ο λαός να συσπειρωθεί γύρω από το πολιτικό σύστημα είναι να συμπεριλάβει στους κόλπους του ένα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΟ που πραγματικά να τον εκφράζει . Ο συνασπισμός συνεπώς όλων των καθαρών Πατριωτικών δυνάμεων δεν είναι θέμα Δημοκρατίας αλλά πλέον , θέμα επιβίωσης της χώρας .


Μ εκτίμηση στην κρίση σας , Δημοσθένης Λέον , για το κίνημα ¨ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ¨ , για τον συνασπισμό όλων των καθαρών πατριωτικών δυνάμεων  emeis.ellhnes@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .