Τρίτη, Ιουνίου 14

Προς νεοδημοκράτες .Θα ψηφίσετε ΝΔ και θα σας βγει ΠΑΣΟΚ . Αυτό θέλετε ; Δεδομένη η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ . Ιδού οι αποδείξεις .

 Ισχύει φυσικά και το αντίθετο . Εννέα χρόνια μετά τη συνεργασία Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ  που έγινε πράξη  ¨για το καλό της χώρας ΄¨ , το έργο επαναλαμβάνεται  … πάλι , για το καλό της χώρας

Οι αποδείξεις; 

Στην εκδήλωση του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» για την παροχή δωρεάν προληπτικής μαστογραφίας στις γυναίκες 50 έως 69 ετών, δίνει το παρών και είναι ο βασικός ομιλητής  ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ορίστηκε στην επταμελή Επιτροπή των Σοφών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Council of Europe’s High-level Reflection Group), ύστερα από πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με ευρεία πλειοψηφία και τη στήριξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Βουλή πρόσφατα , κύρωσε  την τροποποίηση της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συμφωνίας, που κατοχυρώνει τη θέση της υπερατλαντικής υπερδύναμης ( ΗΠΑ ) στη περιοχή.

Συγκεκριμένα, ψήφισαν συνολικά 300 βουλευτές, εκ των οποίων θετικά τοποθετήθηκαν  οι 157 της ΝΔ, οι 22 του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η ανεξάρτητη και συνεργαζόμενη με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνα Αδάμου και ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής Κων. Μπογδάνος. Αντίθετα ψήφισαν , οι 119 εκπρόσωποι των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25)

Τελικά πατριωτισμός είναι, ή να αγαπάς τη ¨χρυσή καρέκλα ¨ περισσότερο από την χώρα σου ή να πουλάς την ιδεολογία σου τάχα , για το καλό της πατρίδας σου ;

Ξέρετε ποια είναι η προδοσία εδώ;

Ότι , αυτόν που πραγματικά φοβούνται , έχοντας κάνει -και συνεχίζουν να κάνουν- τα πάντα για να τον φιμώσουν, να τον διασπάσουν , να τον συκοφαντήσουν κ.α  είναι ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ , το αντίπαλο δέος

Ο Φόβος τους πλέον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ και γι αυτό , βρίσκονται όλο μαζί ¨αγκαλιασμένοι ¨

Με σεβασμό στην Κρίση σας ,Κίνημα ¨ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ¨ για το συντονισμό όλων των πατριωτικών δυνάμεων , φορέων και μονάδων , απ όπου και αν προέρχονται.


Δημοσθένης Λέον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .