Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Γρηγόρης Λέων: Πώς σχολίασε τη νέα δίωξη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η 33χρονη θα οδηγηθεί αύριο 20/7 εκτός απροόπτου στην ανακρίτρια

Γρηγόρης Λέων: Πώς σχολίασε τη νέα δίωξη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Νέα συμπληρωματική δίωξη άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, θεωρώντας πως από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι πριν χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο παιδί είχε πάλι προσπαθήσει να το δολοφονήσει ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Τη νέα εξέλιξη σχολίασε μέσα από το Twitter ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων. «Διαβάζω σήμερα για νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Δυστυχώς από καιρό λέγαμε ότι η Τζωρτζίνα υπέφερε παρά πολύ και ίσως όχι μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα» έγραψε.

Δυστυχώς από καιρό λέγαμε ότι η Τζωρτζίνα υπέφερε παρά πολύ και ίσως όχι μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα» έγραψε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το παιδί και οδήγησε στην τετραπληγία  σε εξωτερική παρέμβαση. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, εκτός απροόπτου, θα περάσει αύριο το κατώφλι της 18ης τακτικής ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για την νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει.

https://www.newsbeast.gr/society/arthro/8825282/grigoris-leon-pos-scholiase-ti-nea-dioxi-kata-tis-roulas-pispirigkou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.