Τρίτη, Ιουλίου 19

Αδιανόητο! Η Κυβέρνηση προάγει τον Πακιστανικό εποικισμό της χώρας!

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!

Σε… εκπομπή των Πακιστανών στην Ελλάδα αποφάσισε να βγει ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου Ιωάννης Σφυράκης προκειμένου να διαφημίσει πόσο πιο γρήγορες και εύκολες είναι οι διαδικασίες για την απόκτηση ασύλου!

Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς αν η παρουσία του κ. Σφυράκη στη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν απόφαση προσωπική του ή εντάλθηκε από τον υπουργό Νότη Μηταράκη προκειμένου να πείσει τους τηλεθεατές του συγκεκριμένου καναλιού να υποβάλουν άμεσα αιτήσεις ασύλου, παρά το γεγονός ότι το Πακιστάν έχει από τον Ιανουάριο του 2021 χαρακτηριστεί «ασφαλής χώρα». Αλλά τέτοια… πρεμούρα για να πείσει το υπουργείο Μετανάστευσης τους Πακιστανούς που βρίσκονται στη χώρα πόσο διευκολύνει τη ζωή τους και το πόσο «ανοιχτοί» είμαστε ως χώρα στο να δεχθούμε τις αιτήσεις ασύλου τους εγείρει -αν μη τι άλλο- ερωτήματα!

Βέβαια, απ’ ό,τι φαίνεται, ο συγκεκριμένος Πακιστανός «δημοσιογράφος» αποτελεί προνομιακό συνομιλητή του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς, όπως υπενθύμισε ο χρήστης του twitter Stavroforos, ήταν αυτός που έχρισαν εκπρόσωπο της πακιστανικής κοινότητας και «του παρήγγειλαν την ανακοίνωση-ξέπλυμα για τα γεγονότα του Συντάγματος» την Πρωτοχρονιά, τη στιγμή που ο ίδιος βρισκόταν για επίσκεψη στο Πακιστάν. Πέραν αυτού, είχε επισκεφθεί και την υφυπουργό Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη, ζητώντας ο νόμος 4251/2014 που νομιμοποιεί τους παράνομους αλλοδαπούς στα επτά χρόνια παραμονής στη χώρα με ένα απλό έγγραφο, να αλλάξει και τα χρόνια να γίνουν πέντε.

Από τη στιγμή πάντως που άρχισαν τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού να βγαίνουν στα κανάλια των διάφορων «κοινοτήτων» προκειμένου να διαφημίσουν το έργο τους και να τους πείσουν για το πόση δουλειά κάνουν για να διευκολύνουν τη ζωή τους, αναρωτιέται κανείς πόσος καιρός θα χρειαστεί μέχρι να ζητήσουν την… ψήφο τους. Διότι, στην τελική, αυτό δεν είναι η τελική φάση της «ενσωμάτωσης», για την οποία τόσα πολλά ακούμε τον τελευταίο καιρό;

Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, στη Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένοι να είναι αυτοί που θα κερδίσουν την εύνοια των Πακιστανών που βρίσκονται στη χώρα μας, πείθοντάς τους πόσο πιο… αποτελεσματικοί είναι στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους!

Πηγή: newsbreak.gr

oxafies.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.oxafies.com , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page


https://theflagreport.com/ioannis-sfyrakis-anoigma-tou-ypodioikiti-tis-ypiresias-asylou-stous-pakistanous/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ioannis-sfyrakis-anoigma-tou-ypodioikiti-tis-ypiresias-asylou-stous-pakistanous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .