Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Εύα Καϊλή: Τον Σεπτέμβριο στην Κρήτη η βάπτιση της κόρης της

Εύα Καϊλή: Τον Σεπτέμβριο στην Κρήτη η βάπτιση της κόρης της

Tον ερχόμενο Σεπτέμβρη πρόκειται να βαφτίσει η Εύα ΚαΪλή την κόρη της, που γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021, στο Ηράκλειο, με νονούς τους επιχειρηματίες από τη Μεγαλόνησο Γιώργο Βενέρη και Αντώνη Καράτζη.

Το μυστήριο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη, θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και, ως γνωστόν, η μικρή θα πάρει το όνομα Αριάδνη. Θα βαφτιστεί, δε, ορθόδοξη χριστιανή, όπως η ίδια η πολιτικός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. έχει δηλώσει στο Mega και στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», κάτι που αποφάσισε από κοινού με τον Ιταλό σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι. Στα ιταλικά θα τη φωνάζουν Αριάννα.

«Αλλάζει η ζωή σου γιατί πρέπει να είσαι εκεί διαρκώς, το βλέπεις να μεγαλώνει. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία, είναι κάτι πολύ όμορφο. Άργησα κι εγώ. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος, επειδή όντως είδα ότι είναι κάτι που αλλάζει τη ζωή σου, χωρίς να τη διακόπτει» είχε δηλώσει η Ευά Καϊλή.

 

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.