Δευτέρα, Ιουλίου 4

Mιλήσαμε με τον Άδωνι μετά την 4η δόση. Όσα ακολουθούν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Βreaking news

Τον ρωτήσαμε εάν και τα 3 προηγούμενα εμβόλια που έκανε ήταν της ίδιας εταιρίας (Pfizer) και επίσης εάν θα έκανε και 5ο

Kαθώς ο CEO της PFIZER αποσπά ένα ακόμη βραβείο για τη σωτηρία της ανθρωπότητας με τα ασφαλή εμβόλια της εταιρίας που ακολούθησαν ή προηγήθηκαν ενός ιού COVID-19 για τον οποίο οι έγκριτοι επιστήμονες δεν έχουν εντοπίσει ακόμη το ζώο ξενιστή, ο Έλληνας υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης πήγε σήμερα και έκανε το 4ο εμβόλιο.

Βy Team

Οταν διαβάσαμε το σχετικό ρεπορτάζ επικοινωνήσαμε μαζί του και του κάναμε δύο ερωτήσεις στις οποίες απάντησε.

Τον ρωτήσαμε εάν και τα 3 προηγούμενα εμβόλια που έκανε ήταν της ίδιας εταιρίας (Pfizer) και επίσης εάν θα έκανε και 5ο.

Μας απάντησε ναι και στις δύο ερωτήσεις. Με το σχόλιο ότι “είμαι φανατικά υπέρ” των εμβολίων.

 Κατ΄αρχήν εκτιμούμε την ειλικρίνειά του.

Κατά τη δική μας γνώμη ο Άδωνις εμπιστεύεται τα εμβόλια της Pfizer περισσότερο και από τον CEO της εταιρίας.

Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε μια και οι άνθρωποι εκεί έξω (των πολιτικών συμπεριλαμβανομένων) δεν έχουν χρόνο να αφιερώσουν ώστε να απαντήσουν στα 5 ερωτηματικά στα οποία πρέπει να απαντάνε τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ όταν καλύπτουν ένα γεγονός.

Ερωτηματικά όπως Ποιος, Πότε, Που Τι και Γιατί.

Οι άνθρωποι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο για να επιλέξουν μάρκα αυτοκινήτου παρά τη σύντροφο ή τον σύντροφό τους. Eπίσης σε πολλές πρωτεύουσες του δυτικού κόσμου μπορεί να περιμένουν στην ουρά ακόμη κι μισή ώρα για να πάρουν έναν εσπρέσο σε πλαστικό ή χάρτινο κυπελάκι. Που να βρουν χρόνο να ασχοληθούν με κάτι πιο σοβαρό;

Πόσο μάλλον εάν θα λάβουν ή όχι ένα και παραπάνω εμβόλια μετά την παγκόσμια επικοινωνιακή καταιγίδα και τρομολαγνεία.

Επίσης ο Άδωνις δύσκολα θα θυσίαζε τηλεοπτικό χρόνο για να μελετήσει τη προέλευση του ιού, τι προηγήθηκε, να ενώσει τελείες κλπ.

Στο κάτω κάτω από τη φύση της δουλειάς του και ζώντας μεταξύ τηλεοπτικού χρόνου και πραγματικότητας δεν είχε την πολυτέλεια του χρόνου και πιθανόν να μην ήθελε να ερευνήσει περαιτέρω. Αλλωστε το “είμαι φανατικά υπερ” των εμβολίων δεν αφήνει περιθώρια στην αμφιβολία που οφείλει να χαρακτηρίζει τουλάχιστο τους δημοσιογράφους όσο αφορά για παράδειγμα τη προέλευση του ιού και τον ρόλο των εμβολίων.

Κι εάν ο Άδωνις είναι φανατικά υπέρ του εμβολίου COVID-19 της PFIZER στα VIDEO που ακολουθούν μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ο κ. Bourla χρειάστηκε να ξεπεράσει πολλούς δισταγμούς για να εμβολιαστεί ενώ εμφανίζεται να λέει ότι ένας από τους στόχους της εταιρίας του όταν ανέλαβε τα ηνία της ήταν η μείωση του πληθυσμού της Γης και τα τσιπαρισμένα χάπια.

Γι΄αυτό προφανώς και ο ίδιος ίδρωσε να κάνει το πρώτο εμβόλιο COVID-19 της εταιρίας του.

Εδώ για τα χάπια.

Καθώς ΗΠΑ και Ισραήλ έχουν δώσει το o.k. για εμβολιασμό των παιδιών από 6 μηνών με εμβόλια COVID θα φρεσκάρουμε τη μνήμη των αναγνωστών μας  ένα αφορά τον πολύ κ. Bourla και τον λόγο που το Ισραήλ του είχε απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα.

Αυτό είχε συμβεί το 2020 γιατί ο επικεφαλής της Pfizer μήνες μετά την κυκλοφορία του εμβολίου της εταιρίας του δεν είχε εμβολιαστεί. Για να δούμε αναλυτικά τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ισραηλινών ΜΜΕ που αναδημοσίευσε το Κουρδιστό Πορτοκάλι ο κ. Bourla και οι συνεργάτες του δεν έγιναν δεκτοί στο Ισραήλ γιατί δεν είχαν εμβολιασθεί-παρά μόνο με τη πρώτη δόση η οποία στη περίπτωση του δεν έγινε καν δημοσίως. Στη συνέχεια ο επιδέξιος Albert θα εμφανίζονταν (για πρώτη φορά σε photo) με μία νοσοκόμα δίπλα του να υποστηρίζει ότι έκανε τη 2η δόση του εμβολίου της εταιρίας του.

Οσο για τον κ. Bourla όταν ρωτήθηκε-τότε-εάν είχε κάνει το εμβόλιο απάντησε

Είμαι 59 ετών, είμαι υγιής και δεν εργάζομαι σε επάγγελμα πρώτης γραμμής!

 

https://kourdistoportocali.com/news-desk/milisame-me-ton-adoni-meta-tin-4i-dosi-osa-akoloythoyn-echoyn-idiaitero-endiaferon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .