Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15

Κρεμασμένος σε αποθήκη βρέθηκε 44χρονος στην Ηλεία: «Βασανισμένο παιδί από τα γεννοφάσκια του»

βδβ

Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 44χρονος άνδρας στο χωριό Λάλα του νομού Ηλείας, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 44χρονος Α.Γ. δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα οι συγχωριανοί του να ανησυχούν. Ο ίδιος ζούσε μόνους του στο χωριό, έχοντας χάσει τους γονείς του, ενώ τα αδέρφια του μένουν μόνιμα εκτός Ηλείας.

Ο Α.Γ. ήταν ιδιαίτερα μοναχικός, ωστόσο, σύμφωνα με τους συγχωριανούς του, ήταν πάντα ευγενικός και εργατικός. Προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζειν κάνοντας μεροκάματα σε διάφορες εργασίες.

Τον 44χρονο εντόπισε απαγχονισμένο στην μικρή αποθήκη έξω από το σπίτι του ένας μελισσοκόμος, ο οποίος τον έψαξε προκειμένου να του προσφέρει δουλειά. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της αστυνομίας και από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής έδειξαν ότι ο θάνατος του 44χρονου προήλθε από τον απαγχονισμό του, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο ίδιος βρισκόταν στο σημείο νεκρός για περίπου 3-4 ημέρες.

«Βασανισμένος από τα γεννοφάσκια του»

Αρκετοί από τους συγχωριανούς του, τον αποχαιρετούν με συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τονίζουν ότι η ζωή του 44χρονου δεν ήταν εύκολη και ότι είχε βασανιστεί από μικρό παιδί:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να μας πω πόσο καλό παιδί ήταν ο Α., πόσο φιλότιμο παιδί, πόσο ευγενικό, πόσο μόνο του και πόσο βασανισμένο από τα γεννοφάσκια του. Το πρώτο του μπάνιο, το έκανε στο σπίτι μου με τη μάνα μου, έπειτα από ένα σημείωμα που του έδωσε ο δάσκαλος. Οι γονείς του ήταν μεγάλοι άνθρωποι με πολλά προβλήματα. Ο Α. ήταν ακόμη ένα παιδί, δεν μεγάλωσε ποτέ. Ήταν το παιδί της γειτονιάς μας, μεγαλώσαμε όλοι μαζί άλλα εκείνος δε μπόρεσε ποτέ να μεγαλώσει και να υψώσει ανάστημα» έγραψε μια συγχωριανή του.

«Ας αναπαύσει ο θεός τη ψυχούλα του και να έχει καλό παράδεισο γιατί εκεί βρίσκεται πλέον μαζί με τους αγγέλους…» είναι ένα ακόμα μήνυμα για τον αδικοχαμένο Α.Γ., ενώ άνδρας που τον γνώριζε και είχε συνεργαστεί μαζί τους σε διάφορες εργασίες ανέφερε: «Ο Θεός να τον αναπαύσει. Με είχε βοηθήσει αρκετές φορές σε δουλειές. Εργατικός, τίμιος, καλόψυχος τότε παραπονιόταν για την μέση του. Λυπάμαι πάρα πολύ, κρίμα».

«Ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του!!!! Όταν εμείς ως άνθρωποι δεν είμαστε πλήρεις…… από προσφορά, αγάπη, φιλανθρωπία, συμπόνια… πως θα δώσουμε στον συνάνθρωπο μας… συγχωριανό μας; Ο Α. σήμερα… και άλλοι που έφυγαν πριν από αυτόν… μοναχικοί, κτλ. κτλ. μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσει ο καθένας μας… έστω και λίγο συναίσθηση…» ανέφερε μια ακόμα συγχωριανή του.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .