Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Πέθανε η ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη

Πέθανε η ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη

Την τελευταία της πνοή άφησε η γνωστή ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη, σε ηλικία 78 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, έγραψε: «με μεγάλη θλίψη μάθαμε μόλις από την κόρη της ότι έφυγε από κοντά μας ή αξιαγάπητη φίλη και συνάδελφος Φρύνη Αρβανίτη μετά από μεγάλη μάχη

με τον κορωνοϊό…Ένα καλοκάγαθο πλάσμα, ακομπλεξάριστη, που έδωσε τόσους σπαρταριστούς ρόλους στο Θέατρο και την τηλεόραση! Πάντα με τον καλό λόγο ήταν για όλους! Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Φρύνη….».

 

Η Φρύνη Αρβανίτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944. Μαθήτευσε στη Νέα Ελεύθερη Σκηνή Κ. Πλούμπη όπου πρωτοεμφανίστηκε, και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΣΕΗ το 1965. Εμφανίστηκε και στο Εθνικό Θέατρο το 1970.

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.