Σάββατο, Σεπτεμβρίου 3

Η συμμορία της Novartis επιτίθεται στον Κώστα Καραμανλή

ΚΑΡΑΜ

Έτσι εξηγείται και η σιωπή του Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση

Όσοι είχαν την ψευδαίσθηση ότι ο συνήθως λαλίστατος και υποτιθέμενα εθνικά ευαίσθητος Αντώνης Σαμαράς θα έλυνε την σιωπή του, διαψεύστηκαν.

Η απάντηση έρχεται από τον ίδιο τον επικοινωνιακό μηχανισμό του Μεγάρου Μαξίμου, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποδομήσει την χθεσινή ιστορική παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή από τα

Ανώγεια, ξέθαψε το μύθευμα της δήθεν «σκευωρίας Novartis». Ένα μύθευμα που έχει καταπέσει από την αμετάκλητη απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, η οποία τεκμηριώνει πλέον το συμπέρασμα ότι η όλη υπόθεση της «σκευωρίας» ήταν μία πραγματική σκευωρία προκειμένου να φύγουν τα φώτα από το τεράστιο σκάνδαλο που εντέλει εκτός από την οικονομική ζημιά, είχε τεράστιο κόστος και σε ανθρώπινες ζωές από την αποδυνάμωση του ΕΣΥ.

Οι επικοινωνιακοί εγκέφαλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη λοιπόν, «υπενθυμίζουν» την «σχέση» του Κώστα Καραμανλή με τον Μίμη Παπαγγελόπουλο, κατηγορώντας τον πρώην πρωθυπουργό για αφωνία στο θέμα της σκευωρίας, την ώρα που έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα από την ίδια την δικαιοσύνη που προσπάθησαν να εργαλειοποιήσουν.

Εκτός από δείγμα πανικού, είναι μία τρανταχτή απόδειξη ότι το 2019 η Ελλάδα έπεσε στα χέρια μίας παρέας που ελέγχεται ακόμα από τους δόλιους εγκεφάλους του σκανδάλου Novartis. Έτσι, εκτός από την σιωπή του Αντώνη Σαμαρά, Εξηγείται περίτρανα και η ύποπτη άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διερευνήσει το τεράστιο σκάνδαλο παρακολούθησης 17 βουλευτών – γαλάζιο οι περισσότεροι – η οποία μάλιστα έγινε κατά το μεγαλύτερο μέρος της, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Η όλη προσπάθεια αποδόμησης του πρώην πρωθυπουργού όμως, αποδεικνύει και κάτι άλλο: Ότι ο Κώστας Καραμανλής εκτός από φυσικός ηγέτης της παράταξης, είναι ο μόνος που διαθέτει πλέον το περιβόητο «ηθικό πλεονέκτημα». Γι’ αυτό και τον βαφτίζουν «πράκτορα των Ρώσων» και «σκευωρό της Novartis» αφού ουδείς μπορεί τον πλήξει με στοιχεία και επιχειρήματα.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%97-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-novartis-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%9a%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .