Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Κωστής Μαραβέγιας: «Η Τόνια μου δίνει την ελευθερία να κάνω αυτό που αγαπώ χωρίς ωράριο και υποχρεώσεις»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του με την Τόνια Σωτηροπούλου και αναφέρθηκε στη γνωριμία τους - Δείτε βίντεο

kostis_maravegias
Ο Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε μια συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη». Αρχικά, αναφέρθηκε στις φοβίες του και εξήγησε πως τις καταπολεμά μέσω της μουσικής.

«Εννοείται πως κι εγώ μαυρίζω μερικές φορές. Το ξεπερνάω με μουσική. Για παράδειγμα, δεν έμπαινα σε αεροπλάνα για έξι χρόνια, αλλά μέσω της μουσικής, το ξεπέρασα», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cppclbhdphqh)

Στη συνέχεια, περιέγραψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Τόνια Σωτηροπούλου. «Με την Τόνια γνωριστήκαμε στην πρεμιέρα μιας ταινίας που έπαιζε εκείνη. Σαν ηθοποιό την ήξερα, εκεί την γνώρισα από κοντά. Μεσολάβησε ένα διάστημα, μου έστειλε μήνυμα και βγήκαμε για ποτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Τόνια μου δίνει την ελευθερία να κάνω αυτό που αγαπώ, χωρίς ωράριο και υποχρεώσεις. Μπορεί να λείπω μια ολόκληρη ημέρα από το σπίτι», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως η ζωή του πλέον, είναι καλύτερη με τη σύζυγό του στο πλευρό του. «Δεν μου λείπει τίποτα από την "προ Τόνια" εποχή. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη από παλιά», δήλωσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: ΝDPPHOTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.