Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Η Catherine Zeta-Jones ποζάρει με σέξι ολόσωμη φόρμα και «αναστατώνει» (φωτο)

Με δαντέλες και διαφάνειες

Η Catherine Zeta-Jones ποζάρει με σέξι ολόσωμη φόρμα και «αναστατώνει» (φωτο)

Η Catherine Zeta-Jones ζει μια από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της μέσα στα τελευταία χρόνια με την τηλεοπτική σειρά «Wednesday», του σίκουελ, κατά κάποιον τρόπο, της «Οικογένειας Άνταμς», όπου η 53χρονη ηθοποιός εμφανίζεται στο ρόλο της Μορτίσια.

 

Έχει λοιπόν κάθε λόγο να γιορτάζει αυτή την περίοδο της ζωής της και ένας τρόπος με τον οποίο το κάνει είναι μέσα από αισθησιακές πόζες, που επιβεβαιώνουν ότι το sexiness δεν έχει ηλικία. Όπως στη νέα της ανάρτηση στο Instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με ολόσωμη φόρμα στην οποία οι διαφάνειες εναλλάσσονται με το σατέν ύφασμα και τη δαντέλα έτσι ώστε να αναδεικνύουν κολακευτικά τη σιλουέτα.

Η ηθοποιός έγραψε, αστειευόμενη, στη λεζάντα: «Ξύπνησα έτσι και συνειδητοποίησα ότι είναι Σαββατοκύριακο. Επιστρέφω στο κρεβάτι. Καλό Σάββατο!».

Δείτε τη νέα ανάρτησή της:

Σαββατοκύριακο. Επιστρέφω στο κρεβάτι. Καλό Σάββατο!».

Δείτε τη νέα ανάρτησή της:

pronews.gr στο Instagram 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.