Πέμπτη, Ιανουαρίου 26

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ !

Τώρα γίνεται χαμός των πολιτικών στην πρωινή ζώνη του έμπειρου Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη .Νισάφι πια, μαλώνουν σαν τα κοκόρια πολιτικοί και των τριών κομμάτων για το ποιος είναι περισσότερος διεφθαρμένος και ποιος τα άρπαξε ΕΛΕΟΣ τους σιχαθήκαμε όλους τους κλέφτες πολιτικούς. Κι εγώ σας ρωτώ αν είχαμε βασιλευόμενη Δημοκρατία θα μιλούσαν προεκλογικά σήμερα ποιος έκλεψε τα περισσότερα; Θα γινόταν στα κανάλια αυτό το καθημερινό τσίρκο που παίζεται από πολιτικούς;; Γι’ αυτό τον λόγο τρέμουν τον Κωνσταντίνο ακόμη και νεκρό για να έχουν

το ελεύθερο να αρπάζουν απ΄ τον Ελληνικό λαό και να μην δίνουν λόγο σε κανέναν οι ξεφτίλες . Ποιον να ψηφίσεις ο ένας χειρότερος απ΄ τον άλλον, δεν νοιάζονται για τον Ελληνικό  λαό παρά μόνο για τη τσέπη τους κι αυτό το δείχνουν αφού αυτοί έχουν κόψει 7.000 χιλιάδες ευρώ μισθό για τα μούτρα τους και για τον λαό ο μισθός είναι 500-700 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, όσο έχουν φτάσει τα ενοίκια σε κάτι ερείπια παλιόσπιτα που δε ξέρουν τι ζητάνε σα να νοικιάζουν μεζονένες και η κυβέρνηαη απλός θεατής σ' αυτό το αίσχος! Ψηφίστε ένα μικρό Ελληνικό κόμμα και μαυρίστε τα μεγάλα φαγανά κόμματα!

Μ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .