Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Μοσχάτο: Εγκληματική ενέργεια ο απαγχονισμός του άνδρα σε διαμέρισμα - Συνελήφθη η γυναίκα που ήταν μαζί του

Η γυναίκα ήταν μαζί του το βράδυ της Δευτέρας - Υποστήριξε ότι το θύμα της χρωστούσε χρήματα - Πώς δικαιολόγησε τον απαγχονισμό

peripoliko_12_2
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος το βράδυ της Δευτέρας (16/1) σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζεται ως εγκληματική ενέργεια.

Κατά τις ίδιες πηγές η 50χρονη γυναίκα που ήταν μαζί με τον άνδρα χθες το βράδυ, έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν λογιστής και σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας που συνελήφθη, της χρωστούσε χρήματα.

Όπως είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς το βράδυ της Δευτέρας πήγε στο σπίτι στο Μοσχάτο για να συζητήσει με τον άνδρα αλλά τσακώθηκαν.

Τότε η γυναίκα, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον άνδρα με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 50χρονης ο άνδρας φέρεται στη συνέχεια να πήρε μια ζώνη και να κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο.

Οι αστυνομικοί, όμως, που ερευνούν την υπόθεση και μίλησαν με την 50χρονη διαπίστωσαν αντιφάσεις οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη της για τον θάνατο του άνδρα που βρέθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.