Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

«ΘΑ ΕΙΝΑΙ πάλι υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ ο Καραμανλής...»

Ζήτημα έχει  προκύψει τις τελευταίες μέρες με την υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, καθώς μετά από παλιότερες νύξεις και...


Ζήτημα έχει  προκύψει τις τελευταίες μέρες με την υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, καθώς μετά από παλιότερες νύξεις και του ιδίου προς συνεργάτες του, δεν ήταν γνωστό αν θα συμμετείχε στις επερχόμενες εκλογές.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News που μετέδωσε το Μega , πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι ο πρώην πρωθυπουργός να είναι υποψήφιος στις εκλογές, μια απόφαση που αναμένεται να λάβει τα επόμενα 24ωρα.

Μία από τις εκκρεμότητες με ιδιαίτερη σημασία για το κυβερνών κόμμα της ΝΔ έχει να κάνει ακριβώς με τις σκέψεις του Κώστα Καραμανλή ως προς το αν θα είναι για μία ακόμη φορά υποψήφιος με τη ΝΔ στην Θεσσαλονίκη.

Στις σχέσεις του σημερινού και του πρώην προέδρου της ΝΔ ανέκαθεν επικρατούσε μία ιδιότυπη ισορροπία. Η ισορροπία αυτή έχει διαταραχθεί από το καλοκαίρι του 2022, με αφορμή τις υποκλοπές και τις αποστάσεις που έλαβε ο Κώστας Καραμανλής από το Μέγαρο Μαξίμου.

Υπό αυτή τη συνθήκη, συνομιλητές του – τακτικοί και περιστασιακοί – υποστήριζαν τους τελευταίους μήνες ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα θελήσει να είναι και πάλι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επικείμενες εκλογές, δίχως ωστόσο να έχει λάβει την οριστική απόφαση.

Ωστόσο, εσχάτως, νέες πληροφορίες φέρουν να είναι έτοιμος να κατέβει στις εκλογές, σταθμίζοντας όλες τις παραμέτρους – καθώς μία αποστασιοποίηση του Κώστα Καραμανλή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, με δική του απόφαση, θα αξιοποιηθεί πολιτικά από την αξιωματική αντιπολίτευση.

 http://www.press-gr.com/2023/02/blog-post_214.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .