Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera, μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε τι του συνέβη, την ώρα που έδινε μια συνέντευξη...

«Ήρθε χθες η Τίνα Μεσσαροπούλου να κάνουμε μια συνέντευξη για την Τσιμτσιλή και από την υπερένταση, έχω κάτι σαν προδιαβήτη και στεγνώνει το στόμα μου την ώρα που μιλάω και το έπαθα εκείνη την στιγμή.

Δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν υπάρχει χειρότερο, κολλάει η γλώσσα μου πάνω στον ουρανίσκο και πίνω νερό. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε να κάνω καμπύλη σακχάρου», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:  «Όλα αυτά δεν τα λέω τυχαία, αλλά τα λέω γιατί έχουν να κάνουν με τα κιλά. Έχω αρχίσει να έχω ένα πρόβλημα ομιλίας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου».

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.