Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16

Αθηναΐς Νέγκα: «Ήθελα πάντα να γίνω 60 ετών, γιατί στα 50 είμαστε "νεόγριες"»

«Από μικρό παιδί έδινα την ψευδαίσθηση ότι είμαι άτρωτη κι αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ, δεν έχω τρομερή αυτοπεποίθηση» δήλωσε

athinais-negka
Η Αθηναΐς Νέγκα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα της, αλλά και τη μητρότητα.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, αποκάλυψε πως παράλληλα με τη δημοσιογραφία, ασχολείται και με άλλα επαγγέλματα.

«Πάντα κάνω διάφορες δουλειές παράλληλα για λόγους φτώχειας. Αν ήμουν κόρη εφοπλιστή, θα ήμουν απλά... κόρη εφοπλιστή. Θα έκανα λιγότερους συμβιβασμούς στη δουλειά, οπότε ίσως με απέλυαν και θα ήμουν μια δυστυχισμένη πλούσια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση, αλλά και την παραίτησή της από τον Rock FM. «Δεν κάνω καμιά τρομερή καριέρα στην τηλεόραση και σιγά σιγά τελειώνει κι αυτή η καριέρα. Δεν έχω και τρομερές φιλοδοξίες. Στη ζωή, σε όλα τα πράγματα, δεν με θέλει κανείς και ζω με αυτή την ανασφάλεια. Παραιτήθηκα από τον Rock Fm, γιατί οι συνθήκες αλλάζουν, έχω δύο παιδιά, είμαι και 48 ετών. Δεν είμαι να με ταλαιπωρείς πολύ», δήλωσε.

«Χτυπάω πόρτες συνέχεια. Πρέπει να θυμίζεις και στους άλλους ότι είσαι εκεί, ότι κάνεις αυτό, ότι ασχολείσαι. Δεν είμαι πολύ κοινωνική, δεν είμαι πολύ καλή στα pr και να κυκλοφορώ στα στέκια, οπότε το να χτυπώ πόρτες είναι κάτι πολύ κανονικό», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqj4o1ctfojl)

Αναφορικά με τη μητρότητα και τον γάμο, είπε: «Τα έκανα μεγάλη τα παιδιά, είμαι 48. Ξεκίνησα να κάνω παιδιά μετά τα 36 και είναι πανεύκολο να έχεις παιδιά και να εργάζεσαι. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το κάνουν δισεκατομμύρια γυναίκες. Αισθάνομαι πάντα εργένισσα και δεν αισθάνομαι εύκολα συντροφιά, ένα κομμάτι της μοναχικότητάς μου το κρατάω καλά».

Τέλος, αποκάλυψε πως μπορεί να θεωρείται δυναμική γυναίκα, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

«Είμαι υπερευαίσθητη. Από μικρό παιδί έδινα την ψευδαίσθηση ότι είμαι άτρωτη κι αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Θέλω να με λυπούνται λίγο περισσότερο. Γράφω πράγματα όπως “πως είμαι έτσι;” γιατί ψαρεύω κοπλιμέντα. Δεν έχω τρομερή αυτοπεποίθηση. Καμπουριάζω συνήθως, γιατί δεν νιώθω αυτοπεποίθηση. αλλά υπάρχουν φορές που ξυπνάω και νιώθω θεά.
 Ήθελα πάντα να γίνω 60 ετών, γιατί στα 50 είμαστε "νεόγριες". Βλέπεις την Λόπεζ στα 53 της και λες "δεν θα γίνω ποτέ έτσι". Δεν ήμουν έτσι ούτε στα 20. Είναι οι 20άρες που είναι καλυτερες. Λες να γίνω 60-70 ετών να σωθώ. Να είναι δεδομένο πια ότι είμαι μεγάλη. Ανησυχώ μήπως στα 60 υπάρχουν 60άρες που είναι όπως η JLO στα 53 της, οπότε εκεί πραγματικά θα με βρεις πολύ μπερδεμένη»,
καταλήγει.



protothema.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .