Τετάρτη, Μαρτίου 1

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της τραγωδίας στην Κοιλάδα των Τεμπών

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της τραγωδίας στην Κοιλάδα των Τεμπών

Η τραγική είδηση για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη με την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών έκανε τον γύρο του κόσμου από τα πρωτοσέλιδα και τις έκτακτες ενημερώσεις των μεγάλων διεθνών ΜΜΕ.

Ο Βρετανικός Guardian με πρωτοσέλιδο του από την πρώτη στιγμή περιγράφει την τραγωδία αναφέροντας τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών.

Με τίτλο «Μακελειό» το BBC στην πρώτη του σελίδα στην ιστοσελίδα του, αναφέρεται στο δυστύχημα. Από την πρώτη στιγμή μετέδωσε την είδηση στα δελτία ειδήσεων του σταθμού.

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα και από την γαλλική  “Le Monde”.

Tουλάχιστον 32 νεκροί και 85 τραυματίες από σύγκρουση τρένων ανακοινώνει σε πρωτοσέλιδό της η CNN:

Παρομοίως σε πρωτοσέλιδό του και το βρετανικό skynews:

Αντίστοιχα και στο euronews αναφέρεται η καταστροφική σύγκρουση τρένων που έλαβε χώρα στη περιοχή των Τεμπών: 

Η ιταλική “La Repubblicca” με τον τίτλο : «Grecia, scontro fra treni: almeno 26 morti e 85 feriti» (που σημαίνει Σύγκρουση τρένων στην Ελλάδα: 26 νεκροί και 85 τραυματίες) αναφέρεται στην τραγωδία.

Η επίσης ιταλική Corriere Della sera αντέδρασε από την πρώτη στιγμή στην ηλεκτρονική έκδοση και δημοσίευσε την είδηση με τα πρώτα στοιχεία όπως αυτά έφθαναν από την Ελλάδα. 


 

 

 

 

https://www.zougla.gr/greece/article/ton-giro-tou-kosmou-ekane-i-idisi-tis-tragodias-stin-kilada-ton-tempon

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.