Πέμπτη, Μαρτίου 16

Σεπόλια: Ληστεία σε χρηματαποστολή από τρία άτομα

Σεπόλια: Ληστεία σε χρηματαποστολή από τρία άτομα

Τις κασετίνες με τα χρήματα που προορίζονταν για τον ανεφοδιασμό ενός μηχανήματος ανάληψης χρημάτων άρπαξαν χθες το πρωί άγνωστοι στα Σεπόλια.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το πρωί την ώρα που ο υπάλληλος χρηματαποστολης ανεφοδιαζε ένα ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στην πρόσοψη καταστήματος σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, στη συμβολή των οδών Ρόδου και Αθανάτων.

Οι τρεις δράστες με την απειλή όπλου πλησίασαν τον υπάλληλο, του άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Ο υπάλληλος της χρηματαποστολης ειδοποίησε την αστυνομία και ξεκίνησαν αναζητήσεις στην περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η αρπαγή κασετινων με χρήματα είναι πολύ δύσκολο να είναι μια... επικερδής ληστεία για τους κακοποιούς καθώς μόλις κάποιος προσπαθήσει να τις παραβιάσει, εκρυγνηνται στο εσωτερικό τους αμπούλες με χρώμα και ουσιαστικά καταστρέφουν τα χαρτονομίσματα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .