Πέμπτη, Μαρτίου 16

Σεπόλια: Ληστεία σε χρηματαποστολή από τρία άτομα

Σεπόλια: Ληστεία σε χρηματαποστολή από τρία άτομα

Τις κασετίνες με τα χρήματα που προορίζονταν για τον ανεφοδιασμό ενός μηχανήματος ανάληψης χρημάτων άρπαξαν χθες το πρωί άγνωστοι στα Σεπόλια.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το πρωί την ώρα που ο υπάλληλος χρηματαποστολης ανεφοδιαζε ένα ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στην πρόσοψη καταστήματος σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, στη συμβολή των οδών Ρόδου και Αθανάτων.

Οι τρεις δράστες με την απειλή όπλου πλησίασαν τον υπάλληλο, του άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Ο υπάλληλος της χρηματαποστολης ειδοποίησε την αστυνομία και ξεκίνησαν αναζητήσεις στην περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η αρπαγή κασετινων με χρήματα είναι πολύ δύσκολο να είναι μια... επικερδής ληστεία για τους κακοποιούς καθώς μόλις κάποιος προσπαθήσει να τις παραβιάσει, εκρυγνηνται στο εσωτερικό τους αμπούλες με χρώμα και ουσιαστικά καταστρέφουν τα χαρτονομίσματα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.