Τρίτη, Απριλίου 25

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ” ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ Α’ ΑΘΗΝΩΝ! ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ!

κας

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες για το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ! Μιλάμε για πραγματικό πολιτικό θρίλερ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα κατέβει στις εθνικές εκλογές με υποψήφιο βουλευτή τον Ηλία Κασιδιάρη στην Α΄Αθηνών. Η απόφαση πάρθηκε. Μόνοι τους και όλα για όλα! Καλούν τους Αρεοπαγίτες που είναι στο Α1 πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου να κάνουν το καθήκον τους. Οι τροπολογίες είναι αντισυνταγματικές και πρέπει να αποφασίσουν με το γράμμα του νόμου και να μην ενδώσουν στις αφόρητες πιέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Το makeleio.gr επικοινώνησε με τον Χαράλαμπο Γιώτη από το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και μας επιβεβαίωσε ότι το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα κατέβει στις εθνικές εκλογές και ο ιδρυτής Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών. Τόνισε μάλιστα ότι δεν στερείται πολιτικών δικαιωμάτων. Σε ερώτηση τι έχει γίνει με τον αντεισαγγελέα Κανελλόπουλο και το ΕΑΝ μας απάντησε το εξής: “Για περαιτέρω πληροφορίες αύριο στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος”.

Αρα το συμπέρασμα είναι ότι το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ κατεβαίνει “μουτζαχεντίν” στις εθνικές εκλογές και θα περιμένει την απόφαση του Αρείου Πάγου στις 5 Μάϊου. Σε περίπτωση που η απόφαση του Α1 πολιτικού τμήματος είναι αρνητική θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες με ενδεχόμενο ακόμη και την ακύρωση των εκλογών.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9c%ce%91%ce%9a%ce%95%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%9f-%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%9f-%ce%9d%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a0%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%9f/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .