Η έρευνα αποτελείτο από δύο πειράματα πεδίου.
Στο πρώτο, οι δυνητικοί αρωγοί έλαβαν αιτήματα από μέλη ευπαθούς ή μη ομάδας
και αιτούντες που ανέφεραν ή όχι τη δημογραφική τους ταυτότητα, ενώ στο δεύτερο όλοι οι αιτούντες ήταν μέλη ευπαθούς ομάδας, αλλά στα μηνύματα που έλαβαν οι αρωγοί ανέφεραν την δημογραφική τους ταυτότητά ή όχι.Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι:
Τα πολιτικά πρόσωπα (δημοτικοί σύμβουλοι) ήταν 24,4% (38,2% έναντι 30,4%) πιθανότερο να απαντήσουν (και με 31,8% περισσότερες λέξεις) σε μηνύματα που ζητούσαν βοήθεια μέλη θεωρούμενων ευπαθών ομάδων (όταν ο αποστολέας έκανε σαφές ότι ανήκει σε αυτές), ενώ σε λευκούς άνδρες η μεταβολή που παρουσιάστηκε ήταν μάλλον προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Αντίστοιχα προπτυχιακοί φοιτητές ήταν 79,6% πιθανότερο (6,1% έναντι 3,4%) να προσφερθούν να βοηθήσουν εθελοντικά μαύρους άρρενες μεταπτυχιακούς όταν το αίτημά τους περιελάμβανε ρητά τη δημογραφική τους ταυτότητα.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ επειδή καμία ειδησεογραφική δίαιτα δεν μπορεί να είναι πλήρης μόνο με ό,τι σερβίρουν τα ΜεγάλαΜΜΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.