Παρασκευή, Απριλίου 14

Στην Ελλάδα η Monica Bellucci – Φωτογραφίες από το Ελ. Βενιζέλος

Στην Ελλάδα η Monica Bellucci – Φωτογραφίες από το Ελ. Βενιζέλος

Η Μonica Bellucci εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μonica Bellucci μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επισκέπτεται τη χώρα μας χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστοί ακόμη οι λόγοι των επισκέψεών της.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιταλίδα σταρ επισκέπτεται την χώρα μας. Η Μonica Bellucci αγαπά πολύ την Ελλάδα και μάλιστα σχεδόν κάθε χρόνο παραθερίζει στην Πάρο.

«Αγαπώ την Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου και ίσως να μην είναι σύμπτωση το γεγονός ότι παίζω τη Μαρία Κάλλας, ήταν Ελληνίδα και ίσως να είναι η κουλτούρα μας και η όλη σχέση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, μεταξύ Ρώμης και Αθήνας και νομίζω ότι είμαι η ‘κόρη’ των δυο αυτών πολιτισμών», έχει πει στο παρελθόν σε συνέντευξή της.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr η Μonica Bellucci αν και χωρίς ίχνος μακιγιάζ ήταν άκρως εντυπωσιακή. Ντυμένη στα μαύρα με ένα κομψό κοστούμι και μεγάλα γυαλιά ηλίου μαγνήτισε τα βλέμματα κατά την άφιξή της στο Ελ. Βενιζέλος.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

 

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .