Τετάρτη, Απριλίου 19

Η «αγκαλιά» του Νίκου Ανδρουλάκη έδωσε την δύναμη στην Ελένη Χρονοπούλου να καταγγείλει τον Γεωργούλη


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συντάκτης: newsbreak.gr

Η Ελένη Χρονοπούλου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, είχε καταγγείλει την κακοποίηση της από το 2020, με ανώνυμη όμως καταγγελία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λίγους μήνες μετά επανήλθε και κατονόμασε τον άνθρωπο που την κακοποίησε. Δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Γιωργούλη, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλουσα.

Παρά το γεγονός ότι είναι Δικηγόρος, που μάλιστα εργάζεται στον Τομέα Δικαιοσύνης της Κομισιόν, φαίνεται ότι δεν βρήκε τη δύναμη να κάνει από την πρώτη στιγμή επώνυμα την καταγγελία, την οποία όμως φαίνεται ότι την βρήκε έχοντας και αμέριστη πολιτική στήριξη.

Η τριετής καθυστέρηση της δημόσιας αποκάλυψης των στοιχείων του καταγγελλόμενου Ευρωβουλευτή του ΣυΡιζΑ, Αλέξη Γιωργούλη φυσικά προκαλεί ερωτηματικά. 

Φαίνεται όμως ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα κάτι άλλαξε.

Η Ελένη Χρονοπούλου, μέλος σήμερα του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ συνδέθηκε στενά με το νέο πρόεδρο του κινήματος, Νίκο Ανδρουλάκη σε τέτοιο βαθμό που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο Ανδρουλάκης επρόκειτο να την τοποθετήσει στη δεύτερη και εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ως εκπρόσωπο των ομογενών!

Φαίνεται ότι η μεγάλη και στιβαρή πολιτική αγκαλιά του προέδρου, ήταν αυτή που της έδωσε τη δύναμη να μιλήσει…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .