Τετάρτη, Απριλίου 19

Λάκης Γαβαλάς: «Αγαπώ όλο τον κόσμο, ακόμη και αυτούς που με έβλαψαν»

«Εύχομαι αυτό να μην εξατμιστεί γρήγορα» πρόσθεσε ο σχεδιαστής

 
Ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται στην Πάτμο για το Πάσχα και με αφορμή την Ανάσταση, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο γνωστός σχεδιαστής ανέβασε μια φωτογραφία του στο νησί, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου. Με περιβολή quiet luxury, γιορτάζω το Άγιο Πάσχα και αισθάνομαι πως αγαπώ όλο τον κόσμο, ακόμη και αυτούς που με έβλαψαν... Εύχομαι αυτό να μην εξατμιστεί γρήγορα και έτσι η αγάπη και η καλοσύνη, να είναι ο μπροστάρης μας... Όσον αφορά τα ερίφια και όλα τα ζωντανά που διατίθενται για την πληρότητα του πασχαλινού τραπεζιού των περισσοτέρων, ας μη γίνει το έναυσμα κάποιων να κραυγάζουν πόσο ζωόφιλοι είναι... Ζώον είναι και ο άνθρωπος, ας αγαπήσουμε και προστατεύσουμε πρώτα αυτόν».

Στην Πάτμο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για το Πάσχα ο Λάκης Γαβαλάς, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς ανέβασε μια φωτογραφία του από το νησί, κάνοντας μια πολύ ξεχωριστή ευχή αυτές τις άγιες μέρες.


Δείτε τη δημοσίευση του Λάκη Γαβαλά

 

«Εύχομαι να μην εξατμιστεί γρήγορα η αγάπη»

«Καλημέρα φίλοι μου. Με περιβολή quiet luxury, γιορτάζω το Άγιο Πάσχα και αισθάνομαι πως αγαπώ όλο τον κόσμο, ακόμη και αυτούς που με έβλαψαν…

Εύχομαι αυτό να μην εξατμιστεί γρήγορα και έτσι η αγάπη και η καλοσύνη, να είναι ο μπροστάρης μας… Όσον αφορά τα ερίφια και όλα τα ζωντανά που διατίθενται για την πληρότητα του πασχαλινού τραπεζιού των περισσοτέρων, ας μη γίνει το έναυσμα κάποιων να κραυγάζουν πόσο ζωόφιλοι είναι…

Ζώον είναι και ο άνθρωπος, ας αγαπήσουμε και προστατεύσουμε πρώτα αυτόν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .