Σάββατο, Μαΐου 6

Τσίπρας: «Το βράδυ των εκλογών ή θα πανηγυρίζουν τα καρτέλ ή ο δημοκρατικός λαός»

Στην Άρτα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

 «Οι εκλογές της 21ης Μαΐου δεν είναι χαλαρής ψήφου. Θα μπορεί το πρώτο και το τρίτο κόμμα να κάνουν κυβέρνηση. Έχει σημασία ποιος θα είναι πρώτος. Το είπε χθες ότι θα αξιοποιήσει την εντολή. Σήμερα ο κ. Σκέρτσος είπε ότι δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ. Τους πιστεύετε. Αν κερδίσει η ΝΔ έστω και μισή μονάδα, θα προσπαθήσει να φτιάξει κυβέρνηση κουρελού» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην προεκλογική του περιοδεία  στην Άρ

«Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ματαιώσει αυτό το σχέδιο. Απευθυνόμενοι σε όλους τους πολίτες, θέλουμε να θέσουμε τα πραγματικά διλήμματα της κάλπης. Αλλάζουμε ή θα συνεχίσουμε να βουλιάζουμε; Θα σώνεται το εισόδημα των νοικοκυριών την τρίτη εβδομάδα ή θα δώσουμε ανάσα; Θα αφήσουμε το σχέδιο Μητσοτάκη να βγουν σε πλειστηριασμούς 700 χιλιάδες σπίτια; Αυτά είναι τα διλήμματα της κάλπης» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και έθεσε ξανά το «δίλημμα Μητσοτάκης ή Αλλαγή»:

«Στις 21 του μηνός το δίλημμα Μητσοτάκης ή Αλλαγή; Μητσοτάκης ή προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας από την επόμενη μέρα; Μεγάλη πλειοψηφία του λαού έχει καταλάβει ότι δεν πάει άλλο. Με τις αναθέσεις, με την οικογενειοκρατία, την αδικία. Ως εδώ. Πρέπει αυτό να γίνει πράξη στις εκλογές. Ο νομός σας θα δώσει αποτελέσματα που θα θυμίζουν άλλες εποχές» σημείωσε και απάντησε στην επίθεση της ΝΔ:

«Μας κατηγορούν αυτές τις μέρες γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει με συνθήματα της δεκαετίας του 80. Αυτά τα συνθήματα δεν ανήκουν σε κανέναν. Ανήκουν σε όλους τους δημοκράτες πολίτες. Έγιναν επίκαιρα επειδή η Δεξιά δεν άλλαξε. Ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε τον πατέρα του του 1990-93. Η ψήφος σας να τους τρομάξει» ανέφερε και τόνισε:

«Το βράδυ των εκλογών ή θα πανηγυρίζουν τα καρτέλ ή θα πανηγυρίζει ο δημοκρατικός λαός. Για τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Είμαι βέβαια ότι θα συμβεί το δεύτερο ό,τι κι αν λένε τα παπαγαλάκια του συστήματος. Το 2019 χάσαμε. Δυο μέρες πριν μας έδιναν 24% Το βράδυ των εκλογών η Άρτα δεν θα είναι η εξαίρεση στο χάρτη. Όλη η Ελλάδα θα αλλάξει χρώμα. Να μην χάσουμε στιγμή. Να βρεθούμε όλοι μαζί στον αγώνα. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή. Ξέρουμε να στηρίξουμε και τους μεσαίους. Να αλλάξουμε την Ελλάδα. Σας καλώ όλους μαζί σε αυτό τον αγώνα. Στις 22 του μηνός θα γιορτάζουμε τη νίκη των δυνάμεων της προόδου» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .