Σάββατο, Αυγούστου 5

ΕΙΚΟΝΕΣ! ΔΙΑΚΟΠΕΣ στα Χανιά και βόλτες στο παλιό λιμάνι ο Κ. Μητσοτάκης...

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει διακοπές με την οικογένειά του στα Χανιά. Χθες ο πρωθυπουργός απόλαυσε τη βόλτα του στο Ενετικό λιμ...

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει διακοπές με την οικογένειά του στα Χανιά.

Χθες ο πρωθυπουργός απόλαυσε τη βόλτα του στο Ενετικό λιμάνι Χανίων, παρέα με την οικογένειά του ενώ έφαγε θαλασσινά και ήπιε λευκό κρασί στο Palazzo Almare Restaurant αναφέρει το flashnews.gr. Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία για μια αναμνηστική φωτογραφία στην οποία διακρίνεται δεξιά και ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Στη μέση είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Μάξιμος Πετρόχειλος και αριστερά στη φωτογραφία ο Γιώργος Πετρόχειλος, συνιδιοκτήτης του καταστήματος.

Επίσης ο πρωθυπουργός «συνελήφθη» από το newsbreak.gr να βολτάρει στο παλιό λιμάνι της κρητικής πόλης και να συνομιλεί με πολίτες. Δεν παρέλειψε μάλιστα να επιδοθεί και στο αγαπημένο του «σπορ», τις σέλφι. Δείτε τις φωτογραφίες από τα Χανιά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .