Τρίτη, Νοεμβρίου 7

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!


Lavrentzos Anastasios

Αυτό το σύστημα εξουσίας έχει ποδηγετήσει την Ελλάδα για μισό περίπου αιώνα. Το ίδιο ευημερεί, αλλά η χώρα υπερχρεώθηκε, υποδουλώθηκε στον ξένο παράγοντα, φθίνει δημογραφικά, εποικιζεται από αφροασιάτες παράνομους μετανάστες, ξέχασε την Κυπρο, δεν τολμά να αξιοποιήσει τον θαλάσσιο πλούτο της, συνθηκολογεί απέναντι στα Σκόπια και λοιδορείται από τον κάθε Βαλκάνιο Ράμα.
Είναι αυτοί οι ίδιοι που τα κόμματα τους χρέωσαν την κοινωνία με περισσότερο από μισό δις €, που είπαν ναι στο σχέδιο Ανάν, που συζητούν με τους Τούρκους αν θα επεκτείνουμε τα χωρικά μας υδατα, που υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία και τώρα μιλούν για «συνεκμετάλλευση» και για «παραχωρήσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων» ως δείγμα «υπευθύνου πατριωτισμού». Θα «λύσουν» το δημογραφικό με τους παράνομους μετανάστες που μας στέλνει η Τουρκία και είναι πρόθυμοι να δίνουν στους ξένους ό,τι τους ζητούν χωρίς αντάλλαγμα για τη χώρα, αρκεί η ίδιοι να διατηρούν τα προνόμια τους. Παρ’ όλα αυτά παριστάνουν ότι μας σώζουν! Δοξάστε τους!
Emi Viti
Τα σκύβαλα που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα απαρτία θαυμάστε τους Αίσχος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .