Δευτέρα, Ιανουαρίου 8

Ραγδαίες εξελίξεις στο Μεσολόγγι: «Είναι έγκλημα», λένε οι συγγενείς του Μπάμπη

 Στον εισαγγελέα ο 51χρονος που τον είδε τελευταίος - Τι υποστηρίζει για τα δανεικά των 20.000 ευρώ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα σήμερα θα γίνει η άρση απορρήτου των κινητών τηλεφώνων,

κάτι που δίνει τη δυνατότητα στις Αρχές να εντοπίσουν πού βρισκόταν ο 51χρονος ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό.

Ο 51χρονος κρεοπώλης είναι ο άνθρωπος που πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του τον Μπάμπη και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί, όπως του είπε ο νεαρός, θα συναντούσε άλλον φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 51χρονος και τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματός του. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ένα κενό μίας ώρας και 10 λεπτών σε σχέση με όσα κατέθεσε, ενώ η επιστροφή του έπρεπε να διαρκέσει 7 λεπτά.

Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το κινητό του 51χρονου να δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του. Και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τις έρευνες της αστυνομίας. Για τον λόγο αυτό, μέσω και των κεραιών κινητών, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί πού ήταν το στίγμα του εκείνο το χρονικό διάστημα.

Τέλος, συγγενείς του Μπάμπη αναφέρουν πως ο κρεοπώλης χρωστούσε στον εξαφανισμένο νεαρό 17.000 με 20.000 ευρώ. Ο 51χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε πως το χρέος ήταν 7.000 ευρώ και το είχε εξοφλήσει.

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 51χρονος

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα (08/01) ο 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος είδε για τελευταία φορά την περασμένη Παρασκευή τον 31χρονο κυνηγό –προτού εξαφανιστεί– στο Μεσολόγγι.

Ο 51χρονος έχει προσαχθεί από τις Αρχές, ωστόσο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της οπλοκατοχής, καθώς κατά τη διάρκεια του ελέγχου της αστυνομίας στο Μεσολόγγι, φέρεται να βρέθηκε πάνω του μαχαίρι.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως το μαχαίρι βρέθηκε πάνω του, λόγω του επαγγέλματός του.


«Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί»

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 51χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον αγνοούμενο. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμενο.

«Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός μου Μ.Κ.. Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή Τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιήστε τη δημοσίευση», ανέφερε χθες η αδελφή του 31χρονου σε ανάρτησή της.την Παρασκευή

Καλημέρα. Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης κουτσικος . Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιειστε τη δημοσίευση





«Στη μάνα του και σε φίλο του που το έχει καταθέσει. Δεν μιλάνε, ο ένας καλύπτει τον άλλον. Δε μου έχει ξανατύχει, ούτε θέλω να μου ξανατύχει, αλλά και η μάνα του και εγώ δεν παίρνουμε μια απάντηση από κάπου», είπε ο θείος του.

Ο θείος του 31χρονου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega ανέφερε ότι «εξαφανίστηκε όταν τον πήγε ένας φίλος του σε κάποια μεριά στον εθνικό δρόμο και του λέει “θέλω να πάω για κυνήγι με έναν άλλον φίλο”. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι «πήρα τον Μπάμπη και τον πήγα στο τάδε σημείο για να τον αφήσω και να πάει για κυνήγι», ενώ μου είπε «δεν ξέρω ποιος ήταν ο άλλος φίλος». Και του λέω: «Τον άφησες 9 η ώρα το βράδυ για να πάει για κυνήγι και δεν σου είπε τίποτα, με ποιον πάει;». Και μου απάντησε «όχι, δεν μου είπε». Την άλλη μέρα μαθαίνω ότι έφυγε αυτός (σ.σ.: ο 51χρονος) από το Μεσολόγγι και πήγε σε ένα χωριό για κυνήγι. Έφυγε η Ασφάλεια, τον έπιασε και όταν τον έφερε του είπα “ο καλύτερός σου φίλος χάθηκε και εσύ πήγες για κυνήγι;”. Δεν μου μίλησε καθόλου», συμπλήρωσε στο τέλος.

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από Αθήνα και Πάτρα στο Μεσολόγγι

Αξιωματικοί εγκληματολογικών υπηρεσιών από Αθήνα και Πάτρα, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες στο Μεσολόγγι, ώστε να συνδράμουν στις έρευνες για τις συνθήκες εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, που συνεχίζει να αγνοείται, από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Οι έρευνες συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας, στην περιοχή όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά του κινητό του, μια επίπεδη περιοχή με αγρούς, ρέματα και αρδευτικές διώρυγες, πέριξ του κτηριακού συγκροτήματος του πρώην ΤΕΙ, που σήμερα στεγάζεται η έδρα και τμήματα της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το «έξυπνο ρολόι» του Μπάμπη

Η οικογένειά του Μπάμπη έχει δώσει στην Ασφάλεια ένα «έξυπνο ρολόι» που είχε στην κατοχή του ο 31χρονος το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το κινητό του ελπίζοντας ότι και από εκεί θα αντληθούν στοιχεία για την εξαφάνισή του.

https://www.zougla.gr/greece/ragdaies-exelixeis-sto-mesolongi-einai-egklima-lene-oi-syngeneis-tou-babi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .