Δευτέρα, Μαρτίου 4

Έρχεται το ελληνικό Vestiaire – Second hand τσάντες, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μεγάλων οίκων σε τιμή ευκαιρίας (για αγορά ή πώληση) (pics+vid)

Από τη Μαρία Λεμονιά

Φωτο: William Faithfull
 Εφτιαξαν μια ελληνική πλατφόρμα όπου πωλούνται μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ γνωστών οίκων μόδας σε πολύ καλές τιμές. Τα αγαπημένα brands που ονειρεύεται να αποκτήσει κάθε γυναίκα, όπως Prada παπούτσια, Bottega Veneta τσάντες, Dior αξεσουάρ κι άλλα fashion items μπορούν να γίνουν δικά της.
 
×
PLAY VIDEO

Μας μιλούν για το επιχειρηματικό τους ταξίδι, τη φιλία τους και το νέο τους project: το Stylecycle.gr που φιλοδοξεί να γίνει το ελληνικό Vestiaire Collective, με second-hand fashion items από τα πιο περιζήτητα brands σε μεγάλες εκπτώσεις.
«Οραματιστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που καταναλώνουμε. Να αλλάξουμε συνήθειες, και να σχεδιάσουμε ένα απλό και χρήσιμο εργαλείο που θα έκανε το second-hand shopping ευχάριστο, ασφαλές και συναρπαστικό!» εξηγεί η Ιλεάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .