Τρίτη, Ιουλίου 9

Εξοργίζει η χοντροπετσιά τους: «Ένας από τους δικαιότερος φόρους» ο ΕΝΦΙΑ για τον Στουρνάρα!

Αν παίρναμε κι εμείς τα λεφτά που τσεπώνει αυτός...

ΑΣΨΑΣ

Η απόλυτη αδιαφορία των κυβερνόντων για τα όσα τραβάει ο ελληνικός λαός αποτυπώνεται στα όσα ανερυθρίαστα δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα δεν δίστασε

να χαρακτηρίσει τον ΕΝΦΙΑ «πολύ δίκαιο φόρο», προκαλώντας την οργή, δικαίως, όσων τον άκουσαν.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε:

«Κακώς δεν υπήρχε και ήταν ένας από τους λόγους που μπήκαμε σε κρίση. Ο φόρος ακινήτων θεωρείται ένας από τους δικαιότερος φόρους και στην Ελλάδα είναι ακόμα δικαιότερος. Διότι, επειδή ακριβώς υπάρχει μεγάλη παραοικονομία, ένα μέρος της παραοικονομίας παροχετεύεται στην αγορά ακινήτων. Άρα λοιπόν, το να επιβάλεις φόρο στα ακίνητα είναι ένας δίκαιος φόρος. Ήταν από τα πολύ σωστά μέτρα και πολύ σωστά παρέμεινε. Ο φόρος στα ακίνητα είναι ένας πολύ δίκαιος φόρος και υπάρχει παντού σε όλο τον κόσμο».

Δηλαδή για τον Στουρνάρα και τους ομοίους του είναι πολύ λογικό να πληρώνει ο Έλληνας κάθε χρόνο χαράτσι για το σπίτι του! Και ας ήταν βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έσκιζαν τα ιμάτιά τους για τον άδικο ΕΝΦΙΑ, διαβεβαιώνοντάς μας πως θα τον καταργήσουν!

Αλλά όπως λέει και ο λαός μας, «ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον νιώθει»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .