Πέμπτη, Απριλίου 25

ΟΡΓΗ για την Βίκυ Φλέσσα!---ΕΙΠΕ: "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί..." ---Ναι μωρέ ο ελληνικός λαός έφαγε τα τεράστια ποσά που χορηγούσε η Ε.Ε. για τη σωστή διαχείριση των τρένων--Στα 930 εκατ. σε βάθος 15ετίας ,κυρία Φλέσσα. ποιος τα έφαγε;;

ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ !

Σε μια προκλητική δήλωση, προσπαθώντας να διαχύσει τις ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, προχώρησε η ...


Σε μια προκλητική δήλωση, προσπαθώντας να διαχύσει τις ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, προχώρησε η υποψήφια ευρωβουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυ Φλέσσα.

Σφοδρές αντιδράσεις και στα social media έχει προκαλέσει αυτή     η δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ που φέρνει στο μυαλό το «μαζί τα φάγαμε» του Θεόδωρου Πάγκαλου, προκαλώντας αρνητικές εντυπώσεις.

Ειδικότερα, σε εκδήλωση στον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας στις 14 Απριλίου, η κ. Φλέσσα τόνισε μεταξύ άλλων πως στα Τέμπη «τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί» . Όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε το τοπικό npress.gr, η Βίκυ Φλέσσα, αναφερόμενη στις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού κράτους, είπε ότι «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .