Σάββατο, Οκτωβρίου 18

Οι καλύτερες τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων τώρα!



του Γιώργου ΚόκουβαΡώμη ή Μιλάνο με 50€ αλέ-ρετούρ; Γίνεται. Η ακριβοθώρητη Κοπεγχάγη με λιγότερα από 150€; Γίνεται. Εναλλακτική Γερμανία, Βρυξέλλες, Κύπρος και Βελιγράδι κάτω από 100€ μετ’ επιστροφής; Κι αυτό γίνεται.

Όλοι οι (εναέριοι) δρόμοι είναι ανοιχτοί για ευρωπαϊκά ταξιδάκια αυτό το φθινόπωρο, κι εμείς σας κάνουμε την «απογείωση» της απόφασης πιο εύκολη, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από Αθήνα για 15 κορυφαίους προορισμούς,
για να πετάξετε αυτό τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Σημείωση: Οι παρακάτω τιμές αναφέρονται σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής και φόρων, αλλά δεν περιλαμβάνουν παραδοτέα αποσκευή. Αν επιθυμείτε βαλίτσα πέραν της χειραποσκευής σας, υπολογίστε 40€ επιπλέον κατά μέσο όρο ανά ταξίδι μετ’ επιστροφής.

*Βρυξέλλες Η Ryanair μας ταξιδεύει από τον Νοέμβριο στις Βρυξέλλες (αεροδρόμιο Σαρλερουά) με το νέο της καθημερινό δρομολόγιο που ξεκινά από 59,98€ μετ’ επιστροφής.

*Λονδίνο Η Ryanair πετάει στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ με μόλις 71,98€ μετ’ επιστροφής και με δύο πτήσεις καθημερινά, για όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Η Aegean από την άλλη, πετά προς το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ με κόστος μετ’ επιστροφής από 150,59€ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

*Αμβούργο Η εναλλακτική Γερμανία και η ωραιότερη πόλη της βόρειας πλευράς της έρχεται ένα βήμα πιο κοντά μας με το νέο δρομολόγιο της EasyJet που ξεκινά από τα 70,48€ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

*Μιλάνο Είναι πλέον ο υπ’ αριθμόν ένα low budget προορισμός της Ευρώπης, κάτι που αποδεικνύεται στα μέρη μας με την καθημερινή σύνδεση της Ryanair με το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο από 51,98€ όλο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και με την σύνδεση της Aegean με το αεροδρόμιο της Μαλπένσα (τον κύριο αερολιμένα της πόλης) με 110€ μετ’ επιστροφής.

*Κοπεγχάγη
Κι όμως, μία από τις πιο ακριβές όσον αφορά τα αεροπορικά ναύλα πρωτεύουσες της Ευρώπης γίνεται πιο προσιτή χάρη στις τιμές της Aegean για την περίοδο από τον Νοέμβριο ως τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα, μπορείτε να πετύχετε εισιτήριο μετ’ επιστροφής από 130-150€ για αυτούς τους μήνες.