Κυριακή, Απριλίου 26

Έκλεισε απόψε την πρώτη μεταγραφή ο Ολυμπιακός!

Έκλεισε απόψε την πρώτη μεταγραφή ο Ολυμπιακός!

Πολύ σημαντικό ήταν το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Πλατεία, καθώς ο Βίτορ Περέιρα έδωσε χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αξιοποιηθεί ιδιαίτερα μέχρι τώρα και σίγουρα θα έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, σχετικά με το αν αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Ο Πορτογάλος όμως είδε και έναν μεταγραφικό στόχο, δηλαδή έναν ποδοσφαιριστή που σήμερα ήταν αντίπαλος, όμως σε λίγες εβδομάδες θα φοράει τα ερυθρόλευκα και θα προπονείται ξανά στου Ρέντη. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, πέτυχε ένα γκολ για το 1-0 και στη συνέχεια έβγαλε τρομερή ασίστ για το 2-0.
Ο νεαρός άσος με τη σημερινή του απόδοση "κλείδωσε" την επιστροφή του στο Λιμάνι, αφού αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο, καθώς έπεισε τόσο τον Περέιρα όσο και τον κόσμο του Ολυμπιακού, ότι αξίζει να πάρει μια ευκαιρία στην ομάδα.
Ο Κολοβός άλλωστε αποτελεί επιλογή και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον γουστάρει πολύ και εκτιμά ότι μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θέλουν να φτιάξουν έναν ελληνικό κορμό και σίγουρα η προσθήκη του Κολοβού, είναι μία εξαιρετική αρχή.
Άλλωστε, ο νεαρός άσος έχει τεράστιο κίνητρο, καθώς θέλει να δώσει μία ...απάντηση στον Μίτσελ, ο οποίος το περσινό καλοκαίρι δεν τον πίστεψε και τον έστειλε να συνεχίσει το ...αγροτικό του στη Νέα Σμύρνη.
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΑΝΤΑΝΑ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δείτε την επική γκάφα που έκανε στο video ΕΔΩ  

sportdog.gr