Παρασκευή, Ιουλίου 24

Οι παράλογες απαιτήσεις της… ντίβας Kim Kardashian!

Οι παράλογες απαιτήσεις της… ντίβας Kim Kardashian!

Είναι μια δυναμική και ισχυρή γυναίκα και τους θέλει όλους και όλα στα… πόδια της! Η Kim Kardashian περιμένει το δεύτερό της παιδί και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, κάνει τη ζωή των γύρω της σκέτη κόλαση.

Ο λόγος, φυσικά, η συμπεριφορά ντίβας και οι εξωφρενικές της απαιτήσεις. Το περιοδικό InTouch αποκαλύπτει πως η τηλεπερσόνα πληρώνει έναν βοηθό της, ώστε να κρατάει καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας μια καρέκλα, στην οποία η ίδια κάθεται κάθε φορά που κουράζεται.


Επιπλέον, υποχρεώνει την ομάδα της να έχει πάντα μαζί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ώστε να τα φοράει, όταν την πονούν τα τακούνια.

Παράλληλα, η Kim έχει προσλάβει έναν προσωπικό σεφ και διατροφολόγο, προκειμένου να μην πάρει πολύ βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η ίδια μάλιστα φροντίζει να παραγγέλνει υγιεινές παραλλαγές των αγαπημένων της φαγητών.

Τέλος, έχει ήδη εξοπλιστεί με πανάκριβα ρούχα για την ξεχωριστή αυτή περίοδο της ζωής της, για να είναι στιλάτη ακόμη και με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ ταξιδεύει αποκλειστικά με ιδιωτικά αεροπλάνα, με σκοπό να ξεκουράζεται και να ξαπλώνει σε ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες.



.govastileto.gr