Τρίτη, Σεπτεμβρίου 1

οι φτωχοί για τον κύριο αυτόν ειναι λιγούρηδες!!!

ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΛΗΓΟΥΡΗΔΕΣ, ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ «ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ» ….   

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ 61% ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: “ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ “ΟΧΙ” ΕΙΝΑΙ…ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΟΥ…ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ!!”  ~  δείτε το βίντεο πιο κάτω!

LEBENTIS-620x330

Ζήλεψε την δόξα του Ντόναλντ Τραμπ ο δούλος του συστήματος και συντάσσεται με τους πλούσιους. Για αυτόν οι φτωχοί δεν είναι παρά…αποτυχημενοι πεινάλες!!

Ο ανεκδιήγητος Βασίλης Λεβέντης ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει -ακόμα δεν μπήκε στη βουλή και μοιράζει και υποσχέσεις- πως θα συνεργαστεί με τον οποιοδήποτε για το καλό της χώρας…προκαλεί για ακόμη μια φορά την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

Διαβάστε τι είχε πει σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό:

Όποιος ψήφισε ΟΧΙ είναι ή ακροδεξιός ή λυσσασμένο σκυλί.

Ή πεινάλας αποτυχημένος και μισεί τους ευρωπαίους.

Το δημοψήφισμα ήταν αναμέτρηση λιγούρηδων με ευπόρους κ.α.π

Το βίντεο δημοσιεύεται απλά και μόνο για να καταδείξει την ολοκληρωτική κατάρρευση του παρόντος Ευρώδουλου πολιτικού συστήματος, που στην προσπάθειά του να κερδίσει μερικές ανάσες παραπάνω, επιστρατεύει κάθε λογής σαβούρα και κατακάθι, τον κατιμά, πραγματικά, του «πολιτικού» προσωπικού του και «βγάζει μπροστά» πρόσωπα (εάν θεωρείται πολιτικό πρόσωπο αυτή η καρικατούρα) που απαξίωνε και χλεύαζε μέχρι χθές.

Για την ιστορία, η «συνέντευξη» δόθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό στις 6 Ιουλίου 2015. diafimiseto